Daca la nivel inalt lucrurile sunt relativ clare, suprematia fiind disputata de Samsung si Apple cu ale lor flagshipuri Galaxy S4 si iPhone5, la fel de interesanta se anunta a fi si lupta pentru un loc fruntas in segmentul de telefoane low cost.

Desi probabil zona high aduce venituri substantiale, piata low cost este bine definita avand un target mult mai mare. Daca Apple nu este, se pare, interesat de marketul low cost, Samsung a „simtit” ca este o piata de exploatat si vine in intampinarea publicului tinta cu o serie de telefoane ieftine si robuste. Sunt secondati indeaproape de Nokia si, surprinzator, in topul producatorilor care ofera cele mai ieftine telefoane de pe piata romaneasca isi face aparitia Allview, care nu inceteaza sa uimeasca prin calitatea terminalelor sale.

Vom prezenta in cele ce urmeaza un top 3 al celor mai ieftine telefoane pe care le puteti achizitiona din magazinele de profil .

SAMSUNG E1200

Este un telefon robust, fiabil, care isi face cu prisosinta treaba pentru care a fost conceput. Dimensiunile sale de 4.5×1.35×10.8 centimetri, greutatea de doar 65 de grame precum si autonomia bateriei de pana la 720 fac sa SAMSUNG E1200 sa fie in topul preferintelor noastre.

Ecranul este de tip TFT avand o dimensiune de 1.52 inch si o rezolutie de 128*128 pixeli. Ca si aplicatii, E1200 ofera clasicele Calendar, Ceas, Alarma, Calculator si Organizer, mai mult decat suficiente pentru pretul la care acest aparat este disponibil.

SAMSUNG E1200

Dual Sim ALLVIEW L4BK

Este un aparat excelent al producatorului roman, principalul sau atu fiind posibiliatatea de a folosi doua cartele (fie din aceeasi retea, fie pentru retele diferite). In plus, ALLVIEW L4BK vine cu un slot MicroSD capacitatea maxima de demorie suportata fiind de 8 Gigabiti.

Dimensiunile sale sunt de 4.5*1.28*12.8 fiind foarte putin mai mare din punct de vedere al gabaritului fata de E1200.

allview l4bk

NOKIA 100

Este un telefon mic, usor si ergonomic. Si mai presus de toate, ieftin.

Punctul cu adevarat forte al acestui tip de telefon ieftin este acumulatorul. Potrivit producatorului, acesta rezista pana la 35 de zile in standby si pana la 7 ore de convorbire continua.

Aparatul mai este dotat deasemenea, pe langa functiile clasice disponibile la un asemenea tip de telefon, cu radio FM. Cu castile stereo Nokia WH-102 care vin la pachet cu telefonul poti asculta ore intregi muzica preferata fara a deranja pe nimeni.

Un alt device interesant este lanterna incorporata, care te poate scoate din incurcatura in momentele dificile.

Display-ul este generos, de 1.8 inch, iar dimensiunile aparatului sunt de 4.5*1.5*11 centimetri, greutatea fiind de 70 de grame.

Nokia 100

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *