In cazul in care esti o persoana care iubeste sa se pozeze si are o garderoba rezonabila, afla ca a sosit momentul sa faci bani din asta, cu Stylinity.

O noua retea sociala, disponibila printr-o aplicatie iOS, iti ofera posibilitatea de a-ti pune pe poze taguri cu diverse articole fashion (haine, incaltaminte, produse cosmetice etc). Odata urcate in marketplace, poti castiga bani daca cineva cumpara produse in urma clickurilor de pe selfie-ul tau. Un ajutor important in aceasta taguire il ofera aplicatia, care ofera posibilitatea de a scana codul de bare al produsului, dupa care adauga tagul alaturi de informatii de baza despre produs. Asta suna chiar foarte bine, nu?

stylinity

In urma acestei operatiuni, produsele vor fi taguite cu „I want this”, in felul acesta conectand potentialii cumparaturi cu magazinele care ofera marfa respectiva.

Stylinity, caci acesta este numele noii gaselnite a marketingului afiliat, functioneaza destul de simplu, important e sa mergi la cumparaturi des, sau macar sa te faci ca vrei sa cumperi. E uzual sa mergi intr-un magazin, sa probezi 2-3 bluze si sa-ti faci poze cu ele, dupa care sa le urci pe sociale (Facebook, Twitter etc). Pana la urma cam asta fac majoritatea cu telefoanele mobile, asa ca noutatea consta doar in posibilitatea de a castiga si ceva bani in urma acestei activitati.

Oricum, interesanta aplicatie, ramane de vazut cand aplicatia va deveni disponibila si pentru Android.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *