Operarea unei afaceri de succes presupune ca proprietarii sa investeasca masiv in obtinerea de servicii de calitate care sa garanteze securitate, fiabilitate si durabilitate optime. Printre numeroasele servicii de care au nevoie companiile este gazduirea web. Acolo unde unele companii decid sa opteze pentru un serviciu gratuit, este posibil sa le lipseasca anumite caracteristici importante care sa puna bazele cresterii. Achizitionarea serviciilor profesionale de gazduire web ofera confirmarea faptului ca site-ul  web va fi mereu activ, in timp ce primiti cele mai recente actualizari/upgrade. Iata cateva beneficii suplimentare ale utilizarii serviciilor profesionale de gazduire web: 

1. Controlul Datelor/Continutului

Cand achizitionati serviciile unei companii profesionale de gazduire web, va puteti simti sigur ca veti obtine acces complet la ceea ce postati si cum ar arata pe site-ul vostru. Aceasta este mult mai buna decat serviciile terta parte care va modifica continutul cu numeroase reclame iritante, care cresc ratele de clic inapoi ale site-urilor. Cu gazduirea profesionala, proprietarii nici macar nu trebuie sa-si faca griji cu privire la numarul de pagini web si cantitatea de date pe care site-ul lor le poate avea.

2. E-mail si domeniu

Serviciile de web hosting gratuite necesita de obicei proprietarilor de afaceri sa foloseasca un subdomeniu care face publicitate companiei terte care furnizeaza serviciul gratuit. Cu toate acestea, atunci cand achizitionati serviciile unei companii profesionale de gazduire web, puteti primi cel putin un nume de domeniu. Puteti prelua complet proprietatea asupra domeniului pe care il aveti, ceea ce inseamna ca site-ul vostru este construit pe un site web permanent si unic, care nu face reclame iritante si inutile. 

3. Design si stil

Cand utilizati serviciile unui serviciu de gazduire web gratuit, aveti o selectie limitata de sabloane si design. Acest lucru poate face ca afacerea voastra sa para neprofesionala. De asemenea, este posibil sa va lipseasca anumite tehnologii de suport, cum ar fi comunicarea de la server la server, care este cruciala pentru conexiuni consistente. Gazduirea web profesionala permite atat proiectarea infrastructurii, cat si creativitatea in design grafic, permitand proprietarilor sa experimenteze cu diferite platforme si machete pentru afacerea lor. 

4. E-mail personalizat

Deoarece aveti un nume de domeniu privat cu un serviciu profesional de design site web, puteti crea cu usurinta campanii de e-mail personalizate. Acest lucru se poate dovedi util in dezvoltarea brand-ului online, deoarece puteti introduce diversi clienti si spectatori noi care sa va viziteze site-ul online si sa va achizitioneze produsele si serviciile. Acest lucru va creste traficul web, conversiile si vanzarile.

5. Pagini SEO Friendly

Serviciile gratuite de gazduire web ofera foarte putine oportunitati pentru SEO, ceea ce face dificil pentru afacerea  sa se claseze in topul SERP-urilor Google. Cand achizitionati servicii profesionale, aveti un control mai mare asupra proceselor SEO. Acest lucru va ajuta sa va adaptati continutul si sa va optimizati practicile pe termen lung. 

6. Asistenta pentru clienti

Serviciile gratuite de gazduire web nu ofera site-uri web de afaceri cu asistenta adecvata pentru clienti. Acest lucru se poate dovedi daunator, ca si cum ceva nu merge bine – nu veti avea sprijin pentru a rezolva nimic. Serviciile profesionale de gazduire ofera asistenta pentru clienti de incredere, care va sporeste capacitatea de a rezolva diverse probleme legate de gazduire si site-uri web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *