Vara este anotimpul in care purtam cele mai lejere haine, pentru ca al nostru corp sa nu fie supus unei temperaturi foarte mari, care si asa este ridicata datorita aerului cald din atmosfera. Acelasi lucru trebuie avut in vedere si cand ne incaltam picioarele, ca ele sa nu fie in intregime acoperite, sa fie lasate cat mai libere pentru a nu transpira. De aceea este nevoie sa incalti sandale de vara.
Ce sandale de vara se poarta vara aceasta?
Sandale cu aspect metalic – Sunt un tip de sandale nu foarte utilizate in ultima perioada, dar care, se pare ca in acest an revin in trend. Nuantele de auriu puternic si argintiu stralucitor sunt cele mai folosite, astfel ca, daca iti doresti sa fii in pas cu moda, ar trebui sa iti indrepti atentia catre astfel de incaltari. Se gasesc sandale cu aspect metalic atat cu talpa joasa, cu toc, dar si foarte cele mai in voga tipuri de incaltaminte, sandale cu talpa ortopedica.
Sandale cu barete – Acest tip de sandale au fost in trend vara trecuta si cu siguranta trendul inca nu s-a pierdut. Sunt sandale elegante, ce se pot asorta de minune cu o rochie de ocazie sau cu o tinuta business. Daca vrei sa porti sandale cu un aspect mai aparte, incearca un model de sanda in doua culori. Un model foarte interesant este cel prevazut cu barete de culoare rosu aprins, restul sandalei regasindu-se in culori precun negru sau cream.
Sandale cu platforme – Deja am amintit de ele, dar merita o sectiune aparte avand in vedere faptul ca aproape toate tipurile de incaltaminte actuale sunt prevazute cu talpa ortopedica. Bineinteles ca nici sandalele de vara nu puteau fi o exceptie. Avand in vedere ca este vara, anotimpul cel mai colorat, sandalele cu platforma tin si ele pasul cu anotimpul, astfel ca, se pot gasi in magazine o multitudine de sandale cu talpa in culori diferite. Pe o singura suprafata a unei talpi vei putea gasi toate culorile curcubeului. Sunt ideale pentru o intalnire de seara sau pentru o iesire la terasa.
Sandale din piele – Sandalele din piele sunt incaltaminte clasica si nu pot fi scoase din trend oricat de demodate ar crede unii ca sunt. Sunt un tip de incaltaminte simpla si eleganta in acelasi timp, fiind prevazute in cele mai dese cazuri cu tocuri foarte inalte si subtiri. In vara aceasta se poarta sandalele din piele cu bretele pentru un plus de sustinere a piciorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *