Talpa ortopedica sau platforma, cum mai este ea intitulata, este o parte esentiala a sandalelor ce se afla in trend in aceasta perioada. Sandalele de vara se gasesc in special cu talpa joasa, dar pentru ca moda impune ceea ce se comercializeaza si se poarta, iata ca in vara lui 2014 doamnele si domnisoarele se pot bucura din nou de sandale cu talpa ortopedica.
Talpa ortopedica a fost in trand acum multi ani, pe la inceputul anilor 2000, dar anul trecut a reinceput sa intre in trend, iar in acest an este, asa cum englezii o spun, un „must have” in domeniul fashion. Practic, o doamna sau domnisoara nu poate spune ca este in totalitate in pas cu moda daca nu detine si nu poarta o pereche de sandale cu platforma.
Sandalele cu platforma, datorita faptului ca au un aspect foarte diferit de sandalele clasice cu talpa joasa sau cu toc inalt, se prezinta in modele extravagante, dar si clasice. Acest model de sanda este perfect atat pentru domnisoarele care doresc sa iasa in evidenta, dar si pentru acele doamne de cariera care au nevoie de o prestanta aparte, dar aceasta nu se poate castiga intrutotul daca inaltimea nu le ajuta. Iar incaltand sandale cu talpa ortopedica pot castiga chiar si 10 centimetri in inaltime, discutia de afaceri cu un client reusind sa se desfasoare de la egal la egal, cel putin din punct de vedere al inaltimii.
Sandalele cu platforma sunt un tip de incaltaminte ideal pentru domnisoarele care doresc sa acapareze atentia prin tinuta. Iar o tinuta extravaganta poate fi completa numai daca este asortata cu o pereche de sandale cu talpa ortopedica, suprafata acesteia fiind una multicolora. Un trend cert in aceasta vara este cu siguranta talpa ortopedica in culori diverse.
Sandalele cu talpa ortopedica sunt ideale pentru acele doamne si domnisoare care se simt complexate de inaltimea relativ redusa. Prin purtarea unor astfel de incaltari in sfarsit acestea se vor simti ca facand parte dintr-o lume normala, din care ele nu fac parte pentru ca nu indeplinesc o anumita inaltime. Bineinteles, nu este decat o senzatie construita de propria lor persoana, dar este foarte des intalnita si se poate rezolva purtand un astfel de model de sanda.
Sandalele cu talpa ortopedica sunt cu siguranta un trend, dar pot fi si un model de incaltari extrem de folositoare in unele situatii, precum cele prezentate anterior, cresterea in inaltime printr-un procedeu foarte simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *