Exista posibilitatea de a alege inelul impreuna cu viitoarea nevasta, insa daca doresti sa ii oferi o surpriza maxima, cel mai bine este sa alegi de unul singur inelul, urmand cateva reguli:

  • Cere sfaturi. Inainte de a merge la cumparaturi cere cat mai multe sfaturi de la prietenele iubitei tale sau de la rudele ei. Vei descoperi dorintele pe care le are in materie de inele si asteptarile pe care le are. Cu siguranta, fiecare femeie are vise in ceea ce priveste acest pas si are o anumita imagine in cap. Daca reusesti sa o redai aproape perfect, o vei face cea mai fericita;
  • Alege-ti un buget. Este un subiect sensibil, insa trebuie sa fie tratat cu mare atentie. Bugetul trebuie sa fie unul mare, insa nu in asa fel incat sa te bage in datorii. Valoarea a doua salarii ar trebui sa fie suficienta pentru un inel de logodna care sa te reprezinte si care sa o reprezinte si pe iubita ta. Stabileste inca de la inceput suma de bani pe care o ai.
  • Informeaza-te despre pietrele pretioase. Orice inel de logodna trebuie sa aiba o piatra pretioasa sau semipretioasa. Exista mii de variante, care mai de care mai interesante si cu preturi variate. Nu cumpara un inel fara sa stii cu exactitate povestea lui, modul in care a fost realizat si cateva detalii despre piatra.
  • Alege cu atentie magazinul. Poti cumpara un inel de logodna si de la colt de strada, insa nu este tocmai indicat. Cel mai bine este sa alegi un magazin care sa iti poata oferi servicii de o calitate ireprosabila (Recomandam Valmand.ro) si care sa iti ofere garantia unui produs de buna calitate.
  • Cere certificat de garantie. Un inel de logodna este o investitie, asadar, un certificat de garantie este esential. Acesta trebuie sa contina detalii referitoare la metalul inelului, tipul pietrei si forma acesteia. De asemenea, trebuie sa iti asigure inlocuirea sau repararea inelului in caz de nevoie.

Inelul de logodna, intre traditie si tendinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *