Daca ne gandim la ceas ca la un simplu obiect care ne arata ora, pentru a avea notiunea timpului, atunci probabil ca nu avem nevoie de el. Putem verifica ora pe telefonul mobil pentru ca nu cred ca mai exista cineva care nu ar avea unul. Bineinteles ca nu toti avem smartphone-uri insa un telefon clasic tot avem, avand in vedere ca unul nou poate costa si 50 de lei.

Ar trebui sa purtam ceasul mai mult ca accesoriu vestimentar. Pentru barbati e cel mai indicat. Nu sunt adeptul „impodobirii” cu tot felul de inele si lanturi. Nu mai vorbesc de cercei. Ce e simplu e de cele mai multe ori mai frumos. Riscati sa cadeti mai greu in zona de kitsch. Pentru un om de afaceri cred ca este chiar un must have. Se asorteaza perfect la camasa, fie ea una clasica sau una smart casual.

ceasuri

Nimeni nu va va condamna daca nu il purtati insa daca purtati unul cu gust, veti bifa puncte suplimentare la capitolul impresie. Nu trebuie sa va cumparati ceasuri foarte scumpe pentru ca puteti achizitiona unele decente la 150 sau 200 de lei. Daca va veti uita pe oferte veti vedea ca la 400 de lei puteti cumpara ceasuri de firma cu un aspect incantator.

Am vazut de multe ori greaseala facuta de unii care isi cumpara ceasuri foarte scumpe de la firme sonore dar cunoscute pentru altceva. Nu o sa dau nume acum pentru a nu se considera ca fac reclama negativa dar nu inteleg de ce ai da 1000 de euro pentru un ceas aparut sub un brand celebru de haine sau diamante. Evident ca aproape jumatate din pret reprezinta doar numele. Cu 400 de euro, sau mai putin, se poate cumpara un ceas asemanator de la o firma din esalonul doi dar din domeniu. Acesta are cam aceleasi functii dar calitatea e superioara pentru ca cei care il produc se ocupa doar de ceasuri.

Daca ar fi sa imi cumpar un ceas acum, as lua unul la 250 de lei cu reducere de 30-40 % de la o firma respectabila. Sunt suficient de multe ceasuri de genul asta. Consider ca ceasurile sub 100 de lei nu sunt rentabile pentru ca trebuie sa le schimbi cam la un an, din diverse motive. Daca o sa gandim pe termen lung, decat sa iti cumperi cinci ceasuri la pretul asta in cinci ani, mai bine iti cumperi unul la 250 de lei dar care te tine mai mult de cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *