Oculus impreuna cu Samsung lanseaza versiunea Gear VR, o versiune adresata consumatorilor si are un pret de sub o 100 de dolari. Samsung Gear VR va fi disponibil incepand cu aceasta toamna. Noul Gear VR are mai multe optiuni, experienta de utilizare este mai confortabila si are o greutate mai mica decat versiunea anterioara. Dar sa nu uitam de noul design cu perna de spuma, pentru un confort ridicat.

Gear VR este un gadget lansat de Samsung Electronics Co. Ltd si este dedicat consumatorilor, astfel devine o companie importanta si in acesta categorie de accesorii inteligente smart. Versiunea Gear VR are o compatibilitate ridicata cu mai multe smartphone-uri. Deoarece este un produs Samsung, este de inteles ca noile modele de telefoane, lansate de Samsung, sunt compatibile cu el. Acestea fiind spuse: Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 – S6 Edge+ sunt cele mai recomandate pentru folosirea acestui gadget.

samsung-gear-vr

Samsung ofera un plus de calitate celor care folosesc un smartphone Super AMOLED. De exemplu: Samsung Galaxy S6 si S6 Edge au un ecran Super AMOLED, iar daca folosesti telefonul pentru Gear VR, experienta o sa fie una impresionanta si foarte reala.

Conform informatiilor dintr-un comunicat de presa, Samsung Gear VR ar avea niste specificatii tehnice destul de interesante. Dimensiunea este de 201.9 x 116.4 x 92.6 mm, iar greutatea de numai 310 grame. Are si senzori de proximitate, giroscop precum si accelerometru. Vizualizare la 96 de grade prin lentilele fixe IPD Coverage 54 ~ 70 milimetri. Dar sa nu uitam si de compatibilitatea conexiuni micro USB (Galaxy Note 5, S6 edge+, S6, S6 edge) sau ca dispozitivul vine doar intr-o culoare (frost white).

Gear VR este un gadget realizat de Samsung impreuna cu Oculus, acesta redefineste realitatea virtuala. Astfel jocurile sunt mai captivante si foarte reale, dar sa nu uitam si de experienta video 360 sau posibilitatea de a calatori virtual intr-o lume din videoclip-uri sau imagini. Brendan Iribe, CEO Oculus, a declarat ca Gear VR este doar un inceput.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *