Se apropie Black Friday la romani, eveniment care devanseaza cu sapte zile pe cel original al fratilor americani, din considerente pe care numai un roman le poate ghici. Oameni si oameni, afaceri si afaceri…

Deja magazinele online au inceput sa se intreaca in promisiuni legate de volumul discounturilor din ziua respectiva, discounturi care vor fi, sau nu vor fi, reale.

In trecut, au fost de multe ori discutii pe tema majorarii preturilor cu o saptamana inainte de eveniment, urmand ca reducerile sa para mult mai substantiale decat in realitate. Pana la urma hotia n-are cum sa fie straina de Dambovita, chiar daca nu s-a nascut aici.

Totusi, unele magazine vor avea, in mod cert, reduceri reale, macar la o parte din produse, asa ca nu strica un plan de bataie, fiindca stocurile vor fi mai mult ca sigur limitate, iar inghesuiala pe cinste.

Black-Friday

Oferte Black Friday actualizate, din toate domenille (IT&C, fashion, carti, amenajari interioare etc) puteti gasi pe site-urile dedicate acestui tip de eveniment. Cu cat mai multe, cu atat mai bine.

Spor la cumparaturi cu reducere!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *