F-Pace este numele primului SUV a brandului Jaguar. Acesta are o caroserie realizata din aluminiu pentru o greutate optima. F-Pace cantareste numai putin de 1.665 kilograme si are o lungime de 4,73 metri, latime de 1, 93 metri iar inaltimea de 1,65 metri. Pana acum compania din Coventry nu a oferit spatiu prea mare pentru portbagaj, deoarece modelele existente nu sunt masini de familie. In schimb, SUV-ul are un portbagaj cu un volum de 650 litri dintr-un total de 1.740 litri. La acest aspect putem compara cu Porsche Cayenne care are un volum total de 1.780 litri si 670 pentru portbagaj.

jaguar-F-Pace

Echipa care a avut sarcina de design a facut ceva frumos, aici putem compara SUV-ul cu versiunea F-Type, se aseamana foarte mult, doar ca o F-Pace este un SUV. Acesta dispune de 5 locuri pentru pasageri, iar la partea de specificatii tehnice sta foarte bine. Este interesanta directia asistata care este electrica si este o combinatie cu un sistem de vectorizare a cuplului. F-Pace este dotat tehnologic din mai multe puncte de vedere. Acesta dispune de mai multe camere, radare perimetrice, regulator de viteza, asistarea semi-automata la parcare sau sistemul de asistenta la condus. Iar la partea de finisare, acesta este disponibil in cinci modele, Pure, Prestige, Portofolio, R-Sport si S. Iar cei care vor cumpara cat mai rapid noul SUV se vor putea bucura de o editie limitata cu o finisare numita First Edition (culori premium si exclusiviste, acoperis panoramic si jante de 22 inci).

Iar pe partea de motorizari, primul SUV de la Jaguar ar avea doua motoare pe benzina si doua diesel, puteri care ar putea ajunge de la 240 CP pana la 280 CP. Motorizarea pe benzina contine patru cilindri de 2.0 litri si o putere de 240 CP, atinge 100KM/h in doar 7,3 secunde. Iar modelul diesel dispune tot de patru cilindri de 2.0 litri, putere de 280 CP si atinge 100KM/h in doar 5,8 secunde. Dar sa nu uitam ca mai este disponibil un motor V6 de 3.0 litri care are 300 CP.

Un comentariu la „F-Pace este primul SUV de la Jaguar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *