Evolio a anuntat de curand lansarea unui smartwatch sub brand romanesc. Este vorba de x-Watch, un ceas elegant care are finisaje premium, dar totodata si un gadget care ne ofera o experienta interesanta si comunicare mai rapida. Pretul recomandat pentru acest smartwatch este de 399 de lei, iar in perioada de pre-comanda acesta poate fi achizitionat cu o reducere de 150 de lei.

Ceasul este disponibil in mai multe variante si se poate customiza. Autonomia este cuprinsa intre 2 si 5 zile de functionare. x-Watch se poate conecta la orice smartphone, indiferent de sistemul de operare.

x-Watch dispune de un display generos de 1.22 inchi FQVGA cu o rezolutie de 240 pe 240 pixeli. Cele mai importante avantaje a acestui ceas inteligent sunt: efectuarea de convorbiri telefonice cat si comunicarea prin mesaje, fara a fi nevoit sa scoti telefonul.

Atunci cand primesti un mesaj esti notificat imediat, dar ai si posibilitatea de a citi mesajul respectiv dar si a raspunde (datorita mesajelor predefinite). Daca ceasul inteligent x-Watch este la o distanta mai mare de 15 metri fata de smartphone, sistemul „antifurt” se va activa singur si te va notifica imediat.

Este important de stiut, x-Watch mai dispune de alte aspecte interesante precum unele functii care te vor ajuta in viata de zi cu zi. Este vorba de functii care iti masoara anumiti parametri importanti precum: contorizarea pasilor, masurarea pulsului, numarul de calorii consumate, monitorizarea activa a calitatii somnului sau remider-ul pentru sedentarism.

Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio Romania, spune urmatoarele: „In Romania piata de ceasuri inteligente este in continua crestere, in 2015 piata a fost estimata undeva la 5 milioane de euro, iar anul viitor se va dubla. Dispozitivele wearable devin din ce in ce mai folosite si in Romania, tocmai de aceea am dezvoltat pentru piata interna un smartwatch de calitate, elegant si desigur, la un pret accesibil.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *