Compania SEAT a prezentat in cadrul renumitului eveniment Salonul Auto de la Frankfurt cateva modele, printre care si un concept ce combina performantele sportive a unei compacte impreuna cu stilul coupe, astfel a iesit o masina cu doua usi, tractiunea integrata cu control electronic si cu o garda de sol inalta cu 41 de milimetri. Designul este gandit de o echipa care a vrut sa ofere in primul rand o calitate ridicata, linii clare care sa ofere o nota de seriozitate si eleganta.

La prezentarea noului SEAT Leon Cross Sport, presedintele companiei Jurgen Stackmann, a tinut un discurs destul de lung de unde trebuie sa intelegem ca „noua gama de masini SEAT Leon reprezinta un segment cu un succes imens, asta am si dorit sa facem, masini ieftine, performante, sigure si placute. Iar Leon Cross Sport este o masina in care am investit tot ceea ce puteam, totul pentru a oferi pietei o masina decenta. Dezvoltarea a durat destul de mult, asta deoarece am integrat performanta Leon Cupra cu mai multe parti pe care doar un vehicul de teren puternic le poate oferi.” Asa a iesit noul SEAT Leon Cross Sport, o masina dedicata celor pasionati de masini puternice, elegante si locuiesc in oras. Este o masina de teren dar nu prea, eleganta ne ofera o informatie cum ca, masina ar fi fost creata special pentru tineri.

Noul model Leon Cross Sport duce mai departe tot ceea ce tine de Leon Cupra. Acesta vine echipat cu un motor de 2 litri care are o putere de 300 cai putere, atigang suta de kilometri in numai 4.9 secunde. Asa cum suntem deja obisnuiti, SEAT-urile noi sunt echipate cu functii de conectivitate precum functia Full Link prin care ne putem conecta smartphone-ul la masina, indiferent de sistemul de operare pe care il folosim. Alte functii interesante sunt cele de asistare a soferului, functia se numeste Cruise Control Adaptiv cu Front Assist si este integrata in modele high premium de pe piata. Si desigur, o alta functie importanta care poate sa recunoasca diferite semne de circulatie precum si sitemul inteligent de mentinerea benzii de circulatie.

Un comentariu la „SEAT Leon Cross Sport o masina sport de oras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *