Temperatura este de doua saptamani mult peste cat ar trebui sa fie in aceasta perioada, cu toate acestea, ne bucuram de soare dupa o iarna lunga si grea. Dar cu siguranta aceasta caldura intr-un timp cat mai scurt nu va mai fi usor de suportat, iar atunci vom avea nevoie de un aparat de aer conditionat care sa creeze la interior o temperatura la care se poate sta linistit.
Iar pentru ca e prea tarziu pentru montarea unui sistem de aer conditionat fix, este indicat sa va indreptati atentia catre un alt mod de racire a aerului din incapere, si anume printr-un aparat de aer conditionat portabil.
Dupa cum ii spune si numele, este un aparat de aer conditionat caruia i se poate modifica pozitia, nu necesita un loc special de depozitare, nu necesita nici mari modificari in ceea ce priveste structura locuintei. Dar portabilitatea nu este singurul avantaj al acestui tip de aparat de aer conditionat.
1. Pe langa portabilitate, un alt mare avantaj este acela ca este o solutie rapida pentru a reusi sa reduci din temperatura in interior. Nu trebuie decat achizionat si montat intr-un spatiu normal, unde are o gura de aerisire, care foarte probabil sa fi fost realizata pentru a monta sistemul de aer conditionat clasic.
2. Daca va alegeti un aparat portabil de o performanta ridicata, cu siguranta va detine si functia de dezumidificare a aerului, ceea ce inseamna ca nivelul de umiditate va fi redus, caldura putand fi astfel mult mai usor de suportat.
3. De asemenea, un astfel de aparat de aer conditionat portabil poate veni si cu un sistem de purificare a aerului, extrem de necesar vara, atunci cand, din cauza temperaturii foarte ridicate, praful din incapere devine mult mai evident si mult mai nociv pentru sanatate. Nu si daca va montati un aer conditionat portabil.
4. Un aparat portabil nu necesita o instalare complexa, putand fi pus in functiune intr-un timp foarte scurt, toate acestea, deoarece nu detine o unitate externa care sa fie montata si prin care sa se faca legatura cu unitatea din interior. Montarea se poate face chiar si prin deschiderea unei ferestre, pe care sa asezati furtunul de la aparat atunci cand aveti nevoie de reducerea temperaturii in interior.
5. Un alt avantaj si foarte important, este acela ca pretul pentru un aparat de aer conditionat, comparativ cu al unui aparat fix, este net inferior, astfel, veti realiza o economie substantiala in aceste vremuri tulburi din punct de vedere financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *