Anul 2021 ne-a oferit o mai mare libertate de miscare fata de anul 2020 cand Covid 19 era in floare in Romania. Iar faptul ca in 2020 am petrecut mult mai mult timp in casa, ne-a facut sa constientizam ce produse au o importanta mai mare in locuinta, ce anume trebuie sa fie de calitate si poate chiar ne-a facut sa apreciem mai bine valoarea banului. Anul 2020 a fost un an al economiei, al chibzuintei, iar 2021 a inceput cu planuri mari de achizitie pentru majoritatea dintre noi.

Magazinele de electrocasnice au anuntat vanzari record in 2021, iar anul inca nu s-a incheiat, fiindca urmeaza BlackFriday si apoi sarbatorile de iarna, carcaterizate prin volumul mare de cumparaturi.

​Cele mai importante electrocasnice din locuinte

Aparatele frigorifice sunt de mai multe feluri, existand lazi frigorifice, frigidere clasice, combine frigorifice si frigidere side by side. Insa cel mai important si mai comun dintre toate este frigiderul. Doar ca datorita pandemiei, lazile frigorifice au cunoscut o crestere semnificativa in vanzari in anul 2021. Aici poti afla cum sa alegi cea mai buna lada frigorifica.

Aragazul este cel mai folosit aparat electrocasnic din casele romanilor. Fie ca vorbim de plita pe gaz, plita pe inductie sau aragaz clasic, acesta are o valoare foarte importanta intr-o locuinta. Tendinta anului 2021, precum si a ultimilor 5 ani este de crestere a vanzarii plitelor in detrimentul aragazelor clasice.

Cuptorul este de asemenea un produs de baza in locuinta. Tendinda din 2021 este de trecere de la cuptoare pe gaz la cuptoare electrice.

Masina de spalat rufe este un aparat electrocasnic de nelipsit dintr-o locuinta a secolului XXI. Exista masini de spalat rufe cu incarcare verticala si frontala. Cele cu usita in fata(frontala) au o mai mare cautare in ultimii 5 ani. Exista de asemenea masini de spalat rufe clasice, dar si masini de spalat rufe cu uscator. Acestea din urma sunt ceva mai scumpe si dupa cum si numele spune vin cu marele beneficiu de a si usca rufele.

Uscatorul de rufe este un aparat electrocasnic mai modern si este considerat mai degraba un moft deocamdata. In straintate majoritatea familiilor au si masini de spalat rufe, dar si uscatoare de rufe. Incet incet se va ajunge si la noi sa fie asa, doar ca uscatoarele fiind relativ nou aparute pe piata din Romania iar pretul fiind destul de ridicat, nu sunt foarte multi cei care se ingramadesc sa cumpere un uscator de rufe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *