Hotelurile sunt, de obicei, niste locuri placute in care te poti odihni si relaxa pentru o vreme, mai ales daca se gasesc in localitati cu obiective turistice. Sunt insa unele hoteluri care sunt adevarate obiective turistice in sine, degajand o frumusete si o charisma care te fac sa te indragostesti de ele.

Fie ca se gasesc in creierii muntilor, la malul marii sau chiar in interiorul marilor orase, le leaga un singur lucru – sunt senzationale. Si avem din acestea multe in Europa – din Irlanda, trecand prin Polonia, Germania sau Romania pana in Grecia si Turcia. Ce le face sa iasa in evidenta? Caracterul lor, faptul ca sunt cu adevarat unice.

Sunt multe, insa hai sa vedem 5 dintre cele mai charismatice hoteluri in Europa:

Hotel Villa Honegg, Elvetia

villahoneggelvetia

Elvetia este recunoscuta pentru ca are unele din cele mai frumoase hoteluri din lume. Hotel Villa Honegg ar putea fi chiar cel mai frumos dintre ele. Principalul motiv? E senzational si iarna, dar si vara. Situat in apropiere de Lucerna, intr-o zona muntoasa, ofera o priveliste superba, in orice punct al ei te-ai gasi. Cu un plus pentru senzationala piscina de pe una din laturile sale, asa cum putem vedea in poza.

Hotel-Villa-Honegg
Cu un asa exterior, interiorul nu putea dezamagi. Si nici n-o face, indiferent de gusturi. Are atat incaperi ultramoderne cat si unele clasice, stilate, desi nu opulente.
Nimic nu lipseste de aici – ai locuri de joaca pentru copii, excursii in zonele superbe din jur, cinema si terenuri de golf. Ce ti-ai dori mai mult?

Hotel Moulin de Roc, Franta

HotelMoulindeRoc-Franta

E greu de crezut ca o fosta moara poate fi transformata in unul din cele mai frumoase locuri din Europa. Si totusi, asta au reusit francezii la Hotel Moulin de Roc, din regiunea Perigord, chiar pe raul Dronne. Cele 15 camere decorate clasic iti dau o puternica senzatie de pitoresc si relansare, iar locurile din jur abunda in locuri de distractie.

Hotel L’Europe, Amsterdam, Olanda

HotelLEurope-Amsterdam-Olanda

Unul dintre hotelurile emblematice ale Olandei, construit in stilul ingenios al acestui popor atat de inventiv. Nu doar designul sau de exceptie, care impresioneaza mai ales seara, cu luminile aprinse, reprezinta atuul sau, ci mai ales amplasarea pe malul raului Amstel, in partea istorica a celui mai important oras olandez, Amsterdam.
Ce il distinge si mai mult de alte hoteluri e faptul ca e impartit in doua – o parte clasica, eleganta, asa-numita cladire Rondeel, iar alta parte cu un design spectaculos si modern – Aripa Maestrilor Olandezi.

Hotelul Lindos Blu Rhodos

Hotel-LindosBlu-rhodos

E greu sa mergi in insulele din Grecia si sa nu gasesti privelisti frumoase, insa Hotelul Lindos Blu din Rhodos ofera una care-ti taie respiratia. Motivul: vezi Mediterana dintr-o multime de locuri – fie ca iei masa la restaurant, ca esti in camera, la masaj sau in superba piscina exterioara de la etaj. In jur, totul pare albastru cu ceva nuante de verde. Senzatia de relaxare si libertate e superba.
Nici serviciile nu sunt in urma – gasesti aici spa, masaj, terenuri de sport si locuri in care sa practici sporturi nautice. Si, mai presus de toate, simti farmecul Mediteranei.

Hotelul Radisson Blu, Berlin, Germania

Hotel-RadissonBlu-Berlin-Germania

Acest hotel de lux e unic in primul rand prin ceea ce se vede – un urias acvariu. De fapt, e cel mai mare acvariu cilindric din lumea. Partea cea mai frumoasa e ca in acest hotel toate camerele au vedere la acvariul asta si, ce e si mai frumos, la pestii din el. Cei care l-au vizitat spun ca acest lucru le da o senzatie de liniste binefacatoare. La urma urmei, ce poate fi mai frumos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *