Cu totii ne-am intrebat care este traiectoria telefoanelor de tip Blackberry care erau atat de populare in urma cu foarte putin timp, datorita tastaturii qwerty. Piata telefoanelor mobile din ultimii ani si-a indreptat atentia in mod considerabil catre smartphone-uri cu ecrane mari, phablet-uri, tablete, toate cu ecrane touchscreen. Insa, dintr-un motiv sau altul, oamenii de afaceri si persoanele foarte active au ramas loiale telefoanelor cu tastatura qwerty care s-au adaptat mai mult sau mai putin la tehnologia touchscreen.

In cele mai multe cazuri, alegerea unui altfel de telefon se bazeaza pe conceptul de siguranta si comfort. Sensibilitatea ecranului de dimensiuni mari, tastatura inclusa in ecran si diversele probleme pe care le-au prezentat functiile touchscreen de-a lungul timpului sunt motive intemeiate pe care persoanele active le au atunci cand aleg sa achizitioneze un telefon cu tastatura qwerty. Insa inginerii au gasit o solutie si la aceste plangeri, creand astfel telefoane care imbina ecranul afis cu tastatura specificata.

Sa vedem insa care sunt cele mai bune telefoane cu tastatura qwerty:
1. Samsung Captivate Glide – acest telefon si-a pastrat atat capacitatea de a utiliza un ecran touch, cat o tastatura de dimeniuni mari, cu butoane fizice, oferind astfel prin glisarea tastaturii, un spatiu mult mai destins, favorabil tastarii rapide si o imagine mai clara a activitatii desfasurate pe acesta.
2. Sharp FX Plus – spre deosebire de modelul Samsung, unde tastatura era glisanta, acest model aduce un ecran care se deplaseaza din spatial unde este amplasata tastatura. Acesta este considerat unul dintre cele mai reusite modele de telefoane mobile cu tastatura qwerty care poarta sistemul de operare Android, la un pret accesibil.
3. Samsung Galaxy Indulge – acesta este primul smartphone cu tehnologie LTE care a aparut in Statele Unite, insa pretul sau este mai piperat decat al celorlalte smartphone-uri din aceasta categorie.
4. Samsung Epic 4G – Samsung este cunoscut pentru abilitatea de a gasi solutii problemelor utilizatorilor. Acest smartphone este unul low-budget, insa este alegerea perfecta pentru utilizatorii activi.
5. HTC EVO Shift 4G – acest telefon este o varianta a modelului Samsung Epic, la acelasi pret, apartinand companiei HTC.
6. Samsung Stratosphere – acest smartphone cu tastatura qwerty este un device solid, cu tehnologie 4G, fiind relativ accesibil ca pret si foarte potrivit pentru persoanele cu viteza mare de tastare
7. Motorola Droid 3 – varianta Motorola a telefonului smart cu tastatura qwerty incorporata, conceput special pentru persoanele care calatoresc in scop de afaceri.

Era telefoanelor cu tastatura qwerty nu a luat sfarsit, acestea putand fi gasite pe piata sub multe forme. Cele mai multe dintre ele includ conexiuni puternice la internet, functii utile pentru mobilitate si capacitatea de a impartasi informatii online la fel ca un smartphone conventional. Mai mult decat atat, aceste se gasesc la preturi mult mai accesibile decat telefoanele populare din acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *