Noul Suzuki Vitara S a fost prezentat de curand la Salonul Internationat Auto de la Frankfurt. In scurta vreme a ajuns sa fie disponibil pe piata europeana, iar de curand este disponibil si in Romania. La Salonul International Auto de la Frankfurt, Suzuki a prezentat mai multe modele, cel mai cunoscut si placut publicului este Baleno, dar si Vitara S este un model care a starnit reactii. Suzuki Vitara S este echipat cu un motor BOOSTERJET de 1,4 litri, diferite elemente noi de siguranta si confort la interior si desigur functii sport care fac din Vitara S o masina sport fiabila atat ca pret dar si calitate, confort cat si performante.

vitara-s

Suzuki Vitara S este cel mai performant model din gama Vitara, acesta include o echipare de top, cutie manuala cu sapte trepte, scaune din piele cu cusatura aproape vizibila, sistem RBS adica Radar Brake Support, faruri cu LED, sistem autonom de franare de urgenta in sistem standard precum si alte functii interesante. Acesta este disponibil in mai multe variante de echipare cat si culori, pe site-ul Suzuki gasim optiunea de a configura masina si de a alege o varianta de culoare dorita din sapte disponibile. Pretul pentru Vitara S porneste de la 19.000 de euro cu TVA inclus, aici ne referim la Vitara S cu motorizari standarde, pentru varianta a doua pretul porneste de la 22.000 euro, daca se alege versiunea cu cutie automata.

Pretul este mai mare la versiunea cu cutie automata, trebuie mentionat faptul ca aceasta versiune dispune de un sistem numit TCSS Twin Clutch System by Suzuki, care ofera o experienta inedita atunci cand te afli la volanul masinii. Dar sa nu uitam si de sistemul cu dublu ambreiaj care este in trepte impare si altul in trepte pare. Suzuki Vitara S si Suzuki Vitara DDIS 6TCSS sunt deja disponibile in Romania, pentru o oferta concreta puteti vizita unul dintre showroom-urile Suzuki sau site-ul oficial romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *