Inca de cand a aparut prima carte scrisa de Radu Cinamar, in jurul numelui sau planeaza o umbra de mister. Nimeni nu stie cine este, sau daca chiar exista aceasta persoana si, la fel  ca si cartile sale, numele starneste foarte multe intrebari.

Pana acum, Cinamar are 4 carti publicate si multi considera ca Radu Cinamar ar fi, de fapt, un grup de oameni cu relatii puternice care dezvaluie secrete sub anonimat, altii considera ca ar fi vorba de nimeni altul decat Pavel Corut, un scriitor roman cu peste 125 de titluri, multe dintre ele cu analize ale serviciilor secrete si ale intamplarilor supranaturale.

Oricine ar fi insa, cartile lui  au avut un impact foarte puternic asupra opiniei publice. Prima sa carte, „Viitor cu cap de mort”, a creat numeroase controverse si dezbateri, datorita dezvaluirilor facute care pot fi deopotriva adevarate sau pura fictiune.

viitor-cu-cap-de-mort-cinamar„Viitor cu cap de mort” reuseste sa iasa in evidenta din sutele de carti conspirationale, prin ideea pe care o prezinta. Cartea sustine ca in anul 2003, in muntii Bucegi s-a facut o descoperire colosala: un tunel ce pornea din inima muntelui si ajungea intr-o sala imensa, intrarea in tunel si sala fiind protejate de 2 baraje energetice, impenetrabile.

Cartea dezvaluie foarte multe secrete senzationale din domenii precum politica sau masonerie si sustine ideea ca datorita pozitiei, in scurt timp Romania va fi centrul lumii din punct de vedere strategic, iar acest lucru ne va face cel mai puternic stat din lume.

Partea foarte interesanta a cartii este dezvaluirea cum ca o echipa formata din romani si americani, a reusit sa patrunda in camera din munte si a descoperit urme ale unei civilizatii foarte dezvoltate din urma cu 50 000 de ani. Civilizatia era una de uriasi, iar autorul sustine ca exista dovezi in acest sens.

Autorul mai sustine ca o alta structura identica cu cea din Bucegi a fost descoperita in Bagdad, Irak tot de catre americani si acesta ar fi motivul pentru care ar fi inceput razboiul acolo.

 

Aici gasiti Radu Cinamar – Carti cu Reducere

 

Dupa aceasta carte, care a reusit sa creeze agitatie in randul cititorilor, Radu Cinamar a publicat, in aceeasi nota inca 3 carti care au subiecte asemanatoare: „12 zile, o initiere secreta in taramul tainic al zeilor”, „Pergament secret” si „Misterele din Egipt, primul tunel”

12 zile, o initiere secreta in taramul tainic al zeilor este o continuare a primei carti, in care autorul povesteste despre o expeditie in Egipt, la unul dintre tunelele descoperite de americani. La expeditie participa si el si apar din nou foarte multe idei si teorii care ar putea fi sau ar putea sa nu fie reale.

Cel de-al treilea volum din aceasta serie este reprezentat de Misterele din Egipt. Stilul este acelasi, autorul reusind sa afunde si mai tare subiectul intr-o umbra de mister.

Pergament secret este cel de-al 4-lea volum, publicat in 2009. In „Pergament secret” este vorba despre o alta descoperire incredibila realizata in Romania in anii 90.

Cele 4 volume ale lui Radu Cinamar sunt cu adevarat opere de arta, in ideea in care autorul a reusit sa lase o umbra serioasa de mister asupra tuturor elementelor cartilor, inclusiv asupra sa si sa devina una dintre cele mai controversate serii de carti publicate vreodata in Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *