Te-ai despartit de prietena ta? Te simti ranit, frustrat si vrei sa o recastigi? Asemenea tie, multi altii au trecut printr-o asemenea perioada dificila si in mare parte au reusit sa isi determine iubitele sa se intoarca pentru a-si continua relatia.

Nu te mai comporta ca si cum lumea s-a prabusit. Despartirea de iubita te raneste, este adevarat, dar nu exista niciun motiv sa actionezi ca si cand viata ta ar depinde de fosta iubita si sa actionezi cu disperare pentru a o aduce inapoi. Actionand in acest fel nu vei face decat sa o tii la distanta de tine.

Daca doresti cu adevarat sa iti continui relatia cu femeia pe care inca o mai iubesti, trebuie sa faci exact opusul a tot ceea ce ai facut pana acum. Asta inseamna sa nu o mai cauti cu disperare.
O strategie initiala buna este de a nu mai vorbi cu ea, cel putin o saptamana. Pe parcursul acestei perioade, fa lucruri care sa iti imbunatateasca starea fizica, emotionala si mentala. Mergi la sala de sport, mergi in excursii cu prietenii, nu te gandi nicio secunda ca viata ta depinde de fosta iubita, pentru ca nu este asa. In acest fel, vei incepe sa preiei controlul asupra vietii tale si vei putea sa actionezi in mod rational.

Cand te vei simti mai increzator si pozitiv, poti incepe sa vorbesti cu fosta iubita, dar ai grija, actioneaza ca si cum nu te mai intereseaza ca inainte. Iti amintesti calitatile care au facut ca ea sa se simta atrasa de tine? Farmecul tau, umorul bun, sensibilitatea si orice alte alte calitati pentru care fosta ta iubita te iubea. Este necesar sa afisezi aceste calitati atunci cand vorbesti cu ea.

Nu in ultimul rand, dupa discutiile cu ea, rezolva problemele care au dus la destramarea relatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *