Cunoscuta cântăreață Elena Gheorghe va marca 20 de ani de carieră artistică printr-un concert special de jazz, prezentat alături de Big Band-ul Radio România. Evenimentul va avea loc joi, 7 martie 2024, de la ora 19:00, la Sala Radio din București.

Concertul, intitulat „Embraceable You”, va fi o incursiune în lumea muzicii jazz, cu o reinterpretare inedită a șlagărelor cunoscute ale Elenei Gheorghe, dar și a altor piese celebre din repertoriul jazz. De la muzica latino la cea pop-dance, Elena Gheorghe a demonstrat o ușurință remarcabilă de a aborda diverse stiluri muzicale, iar acest concert va fi o nouă dovadă a talentului și versatilității sale.

Repertoriul serii va include piese precum „Mas Que Nada”, „Mambo Italiano” sau „Fly Me to the Moon”, dar și surprize muzicale pregătite special pentru acest eveniment aniversar. Dirijorul concertului va fi Simona Strungaru, care va conduce Big Band-ul Radio România într-o interpretare vibrantă a muzicii jazz.

Biletele pentru concertul „Embraceable You” sunt disponibile online pe platformele entertix.ro și myticket.ro, la librăriile Cărturești, dar și la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). De asemenea, concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical, dar și online pe site-urile celor două posturi de radio și prin intermediul aplicației Radio România.

Acest concert aniversar este o ocazie unică de a celebra talentul Elenei Gheorghe și de a descoperi o nouă latură a muzicii sale. Fie că ești un fan al muzicii jazz sau al Elenei Gheorghe, acest concert te va cuceri cu siguranță!

Iată câteva informații suplimentare despre concert:

Data: Joi, 7 martie 2024
Ora: 19:00
Locația: Sala Radio, București
Dirijor: Simona Strungaru

Elena Gheorghe sărbătorește 20 de ani de carieră artistică printr-un concert de jazz alături de Big Band-ul Radio România. Acest lucru demonstrează versatilitatea și talentul ei artistic în a aborda diverse genuri muzicale. Concertul promite să fie o experiență muzicală captivantă, atât pentru fanii ei de lungă durată, cât și pentru cei care își descoperă recent muzica. Este o oportunitate fantastică de a sărbători și aprecia contribuția sa remarcabilă la industria muzicală românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *