Serghei Nikolaevici Lazarev este un foarte cunoscut si apreciat bioenergoterapeut rus. Dupa o lupta cu propria boala, autorul ajunge sa studieze foarte bine cauzele bolilor, in acelasi timp cu propria terapie, reusind intr-un final sa tipareasca seria de volume „Diagnosticarea Karmei”

In aceste carti, Lazarev impartaseste cu cititorii propriile idei despre aparitia bolilor si diagnosticarea lor, actiune pentru care si-a creat un sistem propriu imbunatatit constant de-a lungul anilor.

diagnosticarea-karmei-lazarevIndreptarea autorului catre bioenergie, a survenit in anul 1970, perioada in care medicina neconventionala si parapshihologia devenisera o adevarata moda in Rusia. Lazarev a urmat tendintele si a devenit bioenergoterapeut, avand rezultate incredibile asupra oamenilor. Ceea ce l-a diferentiat de concurentii sai a fost faptul ca a reusit sa isi implementeze propriul sistem de diagnosticare, cu ajutorul caruia a tiparit primele 6 volume vadute in toata lumea.

Aplicand masajul bioenergetic asupra pacientilor, Lazarev a observat ca boala nu se vindeca, ci migreaza de la un organ la altul. Un pacient care se vindeca de o anumita boala, venea dupa 2 luni cu alta boala si tot asa. In felul acesta, autorul si-a dat seama ca nu trebuie sa incerce sa elimine boala, adica efectul, ci trebuie eliminata cauza.

Studiind texte medicinale din mai multe zone ale lumii, autorul a ajuns la concluzia ca motivul bolii este Karma. Studiind textele orientale, a tiparit foarte rapid cele 6 volume din seria Diagnosticarea Karmei.

Diagnosticarea Karmei este o carte care face legatura intre lumea spirituala si lumea fizica. Practic, modul in care reusim sa avem grija de Karma are un rol direct in sanatatea noastra. Lazarev este de parere ca pentru a fi sanatos, omul trebuie sa renunte la egoism si sa munceasca 20% pentru el si 80% pentru binele semenilor. In felul acesta, Karma devina una sanatoasa, iar corpul devine mai fericit.

Vezi aici toate cartile lui Lazarev

In cartea Privire in Viitor care face parte din seria Diagnosticarea Karmei, Serghei Lazarev formuleaza 5 regul de supravietuire de care ar trebui sa tina cont orice om:

– Situatiile critice trebuie privite din exterior. Trebuie exclus propriu eu si logica umana. In felul acesta, orice situatie este mult mai usor de suportat.

– Nicio incercare prin care trece un om si nicio tragedie nu este data de divinitate in asa fel incat omul sa nu poata sa o suporte. In absolut orice intamplare se ascunde un punct pozitiv care ajuta sufletul sa evolueze. Chiar daca acest punct nu este vizibil imediat, el este prezent;

– In situatii critice nu e bine sa fii cuprins de manie sau frica. Cele doua senzatii denota doar lipsa de incredere in divinitate si te vor face sa dai gres. Mania te face sa nu vezi caracterul pozitiv al fiecare intamplari. Acesta este motivul pentru care atitudinea cea mai sanatoasa este atitudinea pozitiva;

-Orice situatie trebuie sa fie insotita de iubire si optimism. In felul acesta iti poti asigura o sanatate fizica si psihica foarte puternica, lucru care iti va da un tonus extrem de bun;

– Traieste in prezent. Nu este corect nici sa privesti cu frica spre viitor, nici sa regreti trecutul. Prezentul este locul temporal in care trebuie sa fii cu toata fiinta.

Cartile lui Lazarev au reprezentat o gura de aer intr-o Rusie fara speranta si au reusit sa obtina parti bune din situatii aparent fara iesire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *