Jennifer Garner va reveni pe micile ecrane cu un serial de comedie care se va numi Camping si va fi difuzat de HBO, inclusiv in Romania. Anuntul a fost facut recent de televiziune si va fi distribuit si pe platforma HBO Go. Serialul va fi creat de Lena Dunham si Jenni Konner, care au mai lucrat impreuna la serialul Girls.

Camping va avea opt episoade ce vor dura aproximativ o jumatate de ora fiecare. In functie de audientele inregistrate, serialul ar putea avea noi sezoane. Garner va interpreta rolul unei sotii destul de bine organizate si obsedate de control, numita Kathryn.

Productia acestui serial este bazata pe un serial britanic omonim. Filmarile vor incepe primavara aceasta in Los Angeles. Nu stim alte detalii suplimentare insa HBO a promis ca le va face cunoscute pe parcurs. Avand in vedere ca filmarile vor incepe in curand, aproape toate detaliile sunt puse la punct, referindu-ne aici la echipa de productie, la distributie si scenariu.

HBO Romania ne-a obisnuit in ultimul timp ca principalele productii sa fie difuzate aproape simultan in Statele Unite ale Americii si in tara noastra. Doar fusul orar face ca filmele si serialele sa fie difuzate intr-un interval de aproximativ 24 de ore. Avem cel putin un exemplu clar in acest sens. Episoadele din Game of Thrones au fost difuzate in premiera duminica in SUA, apoi a doua zi au fost difuzate si in Romania.

Jennifer Garner a jucat pana acum in foarte multe seriale, filme de televiziune si filme pentru marele ecran. Este cunoscuta in principal pentru rolul din serialul Alias pentru care a primit Globul de Aur in 2002 si a fost nominalizata consecutiv in urmatorii trei ani pentru cea mai buna actrita intr-un serial, pentru acelasi rol. A mai jucat in productii precum Pearl Harbour, Catch Me if You Can, Elektra, Daredevil sau Dallas Buyers Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *