Despre videochat vorbesc doua categorii de oameni. Cei care habar nu au ce se intampla de fapt in aceasta industrie, dar carora le place sa isi dea cu parerea si cei care lucreaza in bransa. Din pacate, cei dintai sunt atat de multi, incat videochatul a devenit un fel de fruct oprit, toata lumea si-ar dori sa-l practice, putini indraznesc sa o faca.

Ce este adevarat si ce este fals despre videochat?

Videochatul este o activitate din care se castiga bani. Adevarat. Si nu doar atat. Modele de videochat care isi iau jobul in serios reusesc sa stranga sume consistente mai rapid decat iti imaginezi. Castigurile dintr-un studio videochat Bucuresti depasesc, in cazul Laguna Studio, 1.000 de euro/luna, in conditiile in care programul este destul de flexibil.

In fata camerei, frumusetea fizica este cea mai importanta. Fals. In aceasta activitate nu exista un etalon de frumusete. Nu trebuie sa ai forme perfecte si nici masuri de fotomodel pentru a te face remarcata. Dincolo de fizic, mai ales pentru sesiunile de videochat non-adult, inteligenta este o calitate esentiala. Sunt atat de multi utilizatori care doresc sa poarte conversatii, care au fantezii fara implicatii sexuale, astfel incat carisma, inteligenta, naturaletea sunt mult mai importante decat o aparitie spectaculoasa.

Modele de videochat nu sunt angajate legal. Fals. Studiourile cu experienta, ofera angajatelor cele mai bune conditii. Acestea includ un contract de munca legal prin care contributiile sunt platite la timp catre stat, fiind angajari videochat cu program de lucru flexibil si conditii de munca deosebite. Un astfel de exemplu este Laguna Studio, renumit pentru atentia pe care o ofera modelelor sale.

Videochatul este un job ca oricare altul. Adevarat. Ca in orice meserie, in videochat castigul depinde de implicarea modelului. Cine da dovada de seriozitate, si aici nu ma refer la seriozitate in fara camerei, ci la modul in care este perceputa activitatea, are toate sansele sa se bucure de castiguri mari. Dincolo de aceste conditii, insa, un model de videochat care se respecta trebuie sa aiba cunostinte foarte bune de limbi straine, sa investeasca in aspectul sau, sa fie spontan, creativ, exuberant.

Daca as face videochat, prietenii, familia, colegii m-ar putea gasi online. Fals. Studiourile de videochat restrictioneaza accesul utilizatorilor din Romania, tocmai pentru a spori confortul modelelor sale. Pastrarea discretiei nu este o optiune, ci o obligatie, iar studiourile stiu ca de acest aspect depinde linistea celor care aleg sa practice videochatul.

In concluzie, videochatul nu este ceva tabu, desi asa pare, ci o activitate pe care fetele din intreaga lume o practica pentru ceea ce este de fapt: un mod cat se poate de avantajos de a castiga bani.

Un comentariu la „Despre videochat: adevarat sau fals

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *