Saptamana de lucru s-a incheiat, astfel ca putem sa ne vedem linistiti de ale noastre. Spre exemplu, sa citim o carte. Vremea se anunta capricioasa, deci putem incepe alegerea cartii preferate, mai ales ca site-urile de profil ofera discount-uri generoase. Fie ca optam pentru un roman de dragoste, o carte de actiune sau alegem un roman science-fiction, pe  magazinele online putem gasi oferte dintre cele mai diverse.

Pentru iubitorii genului britanic, „Casa de la Riverton” scrisa de Kate Morton aduce in atentie o saga de familie, aristocratia anilor 1900 si povestile tulburatoare ale acelei perioade, putand fi achizitionata acum la pretul de doar 28,47 lei.

O carte ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca, „Dragostea in vremea holerei” a scriitorului  Gabriel Garcia Marquez, despre care Scott Steindorff spunea : „Dupa „Romeo si Julieta”, aceasta este cea mai frumoasa poveste de dragoste care s-a scris vreodata“, o gasiti acum la pretul de numai 26,94 lei.

 

dragostea-in-vremea-holerei-editia-2012_1_produs

 

Odata ce am trecut cu bine de anul 2012 si „sfarsitul lumii”, putem sa citim linistiti (si la pret redus cu 30%) cartea Mandei Scott „Craniul de Cristal”, mai ales ca povestirile despre straniile cranii din cristal descoperite in intreaga lume sunt la fel de actuale si acum.

O alta carte premiata cu Pullizer este cea a lui Jared Diamond – „Virusi, arme si otel”, care a mai primit si titlul de bestseller de la New York Times, premiul Aventins, premiul Rhone-Poulenc al Societatii Regale de stiinte. O carte despre istoria civilizatiilor, etnologie, evolutie sociala si geografie, despre care Colin Renfrew spunea ca este „Una dintre cele mai importante si usor de citit lucrari despre trecutul omenirii publicata in ultimii ani.”
Pentru iubitorii stilului Rodicai Ojog-Brasoveanu, o carte ce imbina suspansul cu actiunea si buna dispozitie este si „Un blestem cu domiciliul stabil”, un roman ce va fi citit cu placere in acest week-end si care poate fi achizitionat acum cu 40% reducere.

Fanii „Dunei” lui Frank Herbert care inca nu au citit  ultimul volum (care este si ultima carte scrisa de autor) pot cumpara acum   „Canonicatul Dunei” cu o reducere de 15%, la pretul de 62,62 lei.
Daca nu ati cumparat  inca cele 4 volume ce compun tetralogia „Intoarcerea acasa” scrisa de Orson Scott Card (autorul renumitelor capodopere ale genului S.F. „Jocul lui Ender” si „Vorbitor in numele mortilor”), puteti sa le achizitionati cu 30%  reducere, la pretul de 75,32 lei.

 

Intoarcerea

 

Un thriller palpitant scris de Lisa Scottoline, „Joc dublu” , cu o intriga ce nu va va lasa sa despartiti de carte pana la final, il puteti achizitiona la numai 20,93 lei.

Romanul „Ce as fi eu fara tine?”  scris de Guillaume Musso , cel denumit de jurnalistii de la Le Figaro Litteraire drept  „un alchimist al succesului” , in care se combina romantism, actiune, suspans pentru a  tine cititorul in tensiune pana la ultima pagina, il puteti gasi la pretul de doar 14,95 lei.

La reducere in aceasta  saptamana sunt si titluri in limba engleza. „Un tramvai numit dorinta” (Streetcar Named Desire) sau „Pisica pe acoperisul fierbinte” (Cat on a Hot Tin Roof), ale cunoscutului scriitor Tennessee Williams sunt doar doua din romanele pe care le gasiti cu o reducere de 35%.

Inspirata de o poveste reala, un cod misterios denumit „Sarajevo Haggadah” scriitoarea australiana Geraldine Brooks ii invita pe cititorii romanului  „Oamenii Cartii” la o aventura prin 5 secole de istorie si o calatorie prin tarile lumii, din Spania in Australia, din Italia in Serbia si Bosnia. O carte palpitanta pentru un week-end perfect.

 

oamenii-cartii

Promotiile la cartile descrise mai sus sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *