Ei bine, cu siguranta ma voi face util prin aceasta postare mai ales pentru toti cei care detin o firma, o afacere, pentru toti cei care cauta o firma ce realizeaza Tipizate Personalizate in Brasov, ma voi face util pentru absolut toate persoanele care sunt in cautare de Tipizate personalizate, Formulare tipizate pe hartie autocopiativa insa la preturi mici, nu precum sunt cele de pe zecile de site-uri ce ofera asemenea produse spre vanzare, sau re-vanzare dupa caz.

Recent am cautat pe internet dupa cuvantul cheie Tipizate Personalizate Brasov, rezultatele returnate fiind de ordinul zecilor, sutelor daca nu ma insel insa m-am oprit la prima pagina la site-ul www.FacturiPersonalizate.ro – asta dupa ce am mai analizat alte 8 si preturile m-au dat pe spate, astfel incat am ramas la cel anterior mentionat. De ce aceasta alegere? Absolut, preturile mici m-au convins inca din primele minute de faptul ca pot lega o colaborare de succes cu ei, amabilitatea personalului dar si timpul scurt de executie sunt printre cele mai importante motive ce le pot enumera ca atuuri ale firmei. Nu trebuie sa fiti neaparat din Brasov pentru a comanda de la ei, dar v-ati dat seama si singuri de acest lucru, cu siguranta. Livreaza oriunde in Romania prin servicii de curierat rapid, in mai putin de 48 de ore. Nu exista supra-taxe pentru urgentarea comenzilor, nu exista taxe ascunse fata de preturile prezentate pe site, si nu exista moment al zilei in care sa nu fiti serviti sau ajutati cu placere de catre angajatii firmei respective.

Pe site-ul lor puteti comanda Facturi personalizate cu tva sau fara, Chitante personalizate, CMR personalizat, Avize de insotire a marfii personalizate, Monetare personalizate, Fise PSI, Fise SSM, registre personalizate, certificate de garantie sau alte formulare ce se pot personaliza la cererea clientului, dupa modelul prezentat. Preturile pornesc de la 4.50 lei pentru un facturier a6, 4.00 lei pentru chitante sau monetare ori 13.50 lei pentru CMR personalizat. Mai multe detalii despre preturi, puteti afla doar daca le vizitati site-ul, unul bine pus la punct, cu absolut toata informatia necesara facuta publica.

Mie nu-mi ramane decat sa va urez spor la cumparaturi, la bani bineinteles si o seara frumoasa in continuare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *