Audi a prezentat de curand noul Audi A4 atat in versiunea break si berlina. Noul model a fost prezentat inainte de renumitul eveniment Salonul Auto de la Frankfurt. Este mai usoara, eficienta, motorizari noi si este echipat cu tehnologii avansate. Pana acum Audi nu prea a facut modele care sa imbine placutul cu utilul, de aceasta data noul model A4 este o bijuterie, atat la exterior cat si interior. Acesta ar putea sa ajunga la noi incepand cu luna noiembrie.

Masina nu are multe imbunatatiri premium, decat noul design, motorizarea si cateva functii interesante. Cei care sunt fani a brandului Audi vor regasi o masina noua, adaptata vremurilor noastre, echipata cu tehnologii, spatioasa, fiabila si totodata cu un consum mic. Nu stim ce face Audi, dar nu vrea sa concureze prea mult cu modele precum Mercedes C-Class sau BMW Seria 3 LCI, ar putea sa o faca inca foarte bine, dar se pare ca nu constructorul german nu vrea sa faca eforturi prea mari in aceasta situatie. Masina este construita pe o platforma modulara noua, ce poarta numele MLB Evo, iar aceasta este prezenta si pe modele mai cunoscute precum Audi A8 sau noul Audi Q7. Dizivia Audi a decis in aceasta privinta sa nu mai foloseasca platforma modulara MQB de la divizia Volkswagen.

Este mai mare decat modelul precedent, are un cockpit virtual care il regasim si la modelul TT, sistem de afisare cu proiectare pe parbriz, schimbator de viteze automat si conectivitate prin mai multe metode. Sub capota noul Audi A4 putem putem gasi trei motorizari diferite, in functie de preferintele clientului acesta poate sa aleaga varianta optima, atat ca putere si pret. Motorizarile sunt disponibile astfel:

Motor 1.4 TFSI de 150 CP cu un consum mediu de 4,9 litri/100 km
Motor 2.0 TFSI de 190 CP cu un consum mediu de 4,8 litri/100 km
Motor 2.0 TFSI de 252 CP cu un consum mediu de 5,7 litri/100 km
Motor 2.0 TDI de 150 CP cu un consum mediu de 3,8 litri/100 km
Motor 2.0 TDI de 190 CP cu un consum mediu de 4,1 litri/100 km
Motor 3.0 TDI V6 de 218 CP cu un consum mediu de 4,2 litri/100 km
Motor 3.0 TDI V6 de 272 CP cu un consum mediu de 4,2 litri/100 km

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *