Fiecare pasionat al fumatului la narghilea și-ar dori să se poată bucura de această experiență cât mai des, iar cel mai bun mod de a face asta este, desigur, achiziționarea unei narghilea pentru acasă. Cu toate acestea, vorbim despre o alegere nu foarte ușor de făcut, iar procesul de alegere a unei narghilea se poate dovedi a fi copleșitor. De aceea, nu puține sunt persoanele care aleg în continuare să iasă la o narghilea la o cafenea din Calea Victoriei, Herastrau sau Centrul Vechi, ori de câte ori simt nevoia de a beneficia de un moment relaxant alături de prieteni.

Totuși, pentru cei care vor să își cumpere propria narghilea dar nu știu care sunt criteriile pe care ar trebui să le folosească pentru a o alege, am decis să facem un articol ce sigur le va fi de ajutor. Descoperă din acest articol la ce trebuie să fii atent atunci când investești într-o narghilea:

Materialele folosite pentru confecționarea narghilelei

Materialele din care a fost făcut modelul de narghilea ales reprezintă un detaliu foarte important. Cel mai adesea, opțiunile disponibile sunt oțelul inoxidabil, alama, cuprul sau aluminiul, fiind totodată și cele mai calitative variante.

De aceea acestea ar trebui să reprezinte principalele opțiuni pe care și tu să le ai în vedere și niciodată să nu renunți la calitate doar de dragul unui preț mai accesibil.

Alege corect înălțimea pentru narghilea

Dacă abia ai experimentat fumatul la narghilea, probabil că încă nu știi faptul că înălțimea unei narghilea reprezintă un detaliu important. Ei bine, află că atât timp cât narghileaua are o înălțime nu foarte mare, nu va produce prea mult fum.

Cu cât narghileaua este mai înaltă, cu atât face mai mult fum, așa că ar trebui să ai în vedere un model cu o înălțime de aproximativ 60-80 cm. În acest mod vei obține o experiență optimă a fumatului la narghilea.

Totuși, gândește-te și la transportul și depozitarea modelului de narghilea ales, deoarece înălțimea va influența și aceste lucruri.

Nu cumpăra o narghilea cu doar un singur furtun

Chiar dacă plănuiești să te bucuri singur de narghileaua achiziționată, nu știi niciodată când vei avea musafiri entuziasmați să încerce. De aceea, numărul de furtunuri reprezintă un alt detaliu pe care să îl ai în vedere.

În magazinele online de specialitate, precum https://narghileadelux.ro/, vei găsi modele care au de la unul până la 4 furtunuri, așa că sfatul nostru este să alegi un model dotat cu mai mult de un furtun. Totuși, trebuie să ai în vedere că un număr mai mare de furtunuri poate influența experiența fumatului.

Alege o narghilea profesională

În final, un ultim sfat pe care ți-l putem oferi este să alegi o narghilea profesională. Nu cumperi o narghilea în fiecare zi, iar de aceea ar trebui să pui calitatea înainte de toate.

Desigur, designul contează așa că ar trebui să reprezinte un alt criteriu folosit în alegerea pe care o faci, dar înainte de toate asigură-te că alegi un model realizat din cele mai bune materiale și care totodată îți oferă toate accesoriile necesare pentru o experiență a fumatului la narghilea inedită!

Ține cont de aceste aspecte atunci când investești într-o narghilea și sigur vei reuși să alegi un model de care te vei îndrăgosti iremediabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *