Dacia nu a mai oferit nicio modificare de peste doi ani de zile la modelul Duster. Asta pana acum cateva zile cand a anuntat intr-un comunicat de presa existenta unui nou Duster, denumit Duster Edition 2016. Noul model este unul care respecta linii de calitate si are o personalitate noua. Masina vine echipata cu un motor disponibil in mai multe variante, platforma de rulare noua, functia de Start & Stop si emisii scazute datorita normei Euro 6.

Noul SUV Dacia se va putea personaliza atat la exterior cat si interior, jantele au fost schimbate si acum sunt de 16 inch, negre. In comunicatul de presa oferit de Dacia, regasim informatii despre variantele care sunt disponibile la interior. Sunt doua variante de tapiterii numite Silicon noir si Federer gris, ambele pe fond negru, chiar daca este o masina dedicata celor care isi doresc neaparat un SUV si nu pot aloca cateva zeci de mii de euro, SUV-ul de la Dacia este foarte bine gandit, fiecare detaliu este la locul lui, la fel si cusatura discreta de culoare gris techinque pe care o are la partea de interior.

dacia-duster-edition-2016

Mai multe variante de culori au fost modificate si inca nu e nimic sigur care vor ramane disponibile, la Duster-ul lansat acum doi ani avem disponibile variante care mai de care, acum Dacia decide sa le schimbe. Nu stim de ce ar face asta, dar ar fi bine sa aibe cat mai multe variante sau chiar varianta sa-ti poti personaliza masina asa cum vrei. In functie de tara, masina ar putea avea o camera video pentru marsarier, acest lucru va insemna un plus de siguranta. Dar sa nu uitam si de sistemul multimedia de navigatie Media NAV Evolution, care este un sistem complet. Masina mai are functii pentru conectivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *