Dieta de 2 zile, este un plan de pierdere in greutate, care promite rezultate dramatice atunci cand cei care tin dieta, practica 2 zile consecutiv de dieta in timpul saptamanii.

dieta-2zile

Restul de 5 zile ale saptamanii implica urmarea dietei mediteraneene.

Autorul, Dr. Michelle Harvie si profesorul Tony Howell au elaborat acest plan dupa ce testarea clinica a aratat ca pacientii lor, au pierdut in greutate mai mult si s-au mentinut cu aceasta abordare.
Dieta de 2 zile a luat nastere ca urmare a datelor colectate in timp ce Dr. Harvie a lucrat cu femeile, care au avut sau au fost susceptibile de cancer de san.

Intre 1995 si 2005 ea a tinut pacientii ei pe o dieta de calorii reduse, si cu toate ca unele femei au avut succes, 80% s-au ingrasat din nou dupa 6 luni.

Planul autoarei nu a avut succes pana cand aceasta nu a implementat in dieta ei, o dieta disociata, si a fost astfel in masura sa ajute majoritatea pacientilor sa piarda in greutate si sa se mentina. Dieta a ajutat de asemenea reducerea riscului de cancer mamar cu 25 pana la 40 la suta.
Deoarece sunt necesare doar doua zile consecutive de dieta in fiecare saptamana, cei care tin dieta nu se vor simti privati de mancare si le va fi mult mai usor sa urmeze planul.

– Timp de 2 zile in fiecare saptamana cei care tin dieta vor urma un plan de masa bogata in proteina si fara carbohidrati.
– Caloriile sunt suficient de putine pentru a incuraja pierderea in greutate, dar fara sa infometeze pacientii.
– Planul de masa al dietei de 2 zile ofera o nutritie completa.
– Sunt permise maxim 50g de carbohidrati in fiecare zi.

Dieta nu este recomandata copiilor, adolescentilor, femeilor gravide, femeilor care alapteaza, persoanelor care sufera de depresie, sau au o tulburare de alimentatie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *