Cu siguranta, ti-ai facut mii de scenarii in care ceri in casatorie femeia iubita. Daca nu ai hotarat nimic in acest sens, iata cateva modalitati care te pot ajuta:

– Pe o plaja in lumina lunii. Este una dintre cele mai clasice propuneri romantice. Va plimbati seara sau noaptea pe o plaja, tu ai inelul pregatit in buzunar pentru acest moment special, la un moment dat ingenunchezi si o intrebi: „Vrei sa fii sotia mea?”. Aceasta este experienta magica la care multe femei viseaza!

– Calatorind. O excursie in destinatia preferata sau in orasul in care iubita ta si-a dorit intotdeauna sa mearga este o alta idee buna pentru o cerere in casatorie. Fa o rezervare pentru doua persoane intr-un loc mai special pentru un weekend de vis si stabileste in amanunt un scenariu pe care sa nu-l uite niciodata.

– Ruleta ruseasca cu ciocolata. Ofera-i o cutie de bomboane in care ascunzi inelul de logodna. O idee romantica de care iubita ta se va bucura din toata inima.

– Revino cu prietena ta in locul in care v-ati intalnit. Aceasta prima data are intotdeauna o magie speciala. De ce sa nu repetati povestea in momentul cererii in casatorie?

– Lasa-i un mesaj pe oglinda. O modalitate simpla dar romantica. Imagineaza-ti cat de placut surprinsa va fi iubita ta cand va gasi pe oglinda un bilet cu mesajul: „Vrei sa fii sotia mea?”. Alege o locatie speciala pentru acest moment.

– Lumini proiectate pe o cladire. Imagineaza-ti ca mergi pe strada mana in mana cu partenera ta. Este noapte si luminile cladirilor sunt stinse. La un moment dat, pe una dintre cladiri se aprind in mod strategic mai multe luminite care formeaza mesajul: „te mariti cu mine?”. Crezi ca va putea sa spuna nu?

– Un mesaj scris pe cer reprezinta una dintre formulele cele mai romantice si de neuitat pentru a o cere in casatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *