In 2017 sunt asteptate o serie de filme interesante, iar o mare parte dintre ele vor aparea in cinematografele noastre inca din primele 4-5 luni. Ne asteptam ca acestea sa fie si cele care vor castiga foarte multe premii Oscar sau Globul de Aur.

Collateral Beauty este unul dintre primele filme care starnesc interesul anul acesta prin prisma faptului ca in el joaca actori precum Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley sau Kate Winslet. O alta premiera interesanta ce va aparea in ianuarie este xXx: The Return of Xander Cage, o franciza in care va juca Vin Diesel si pe care o cunoastem sub denumirea Triplu X.
O a doua franciza asteptata va aparea pe ecrane la inceputul lui februarie, atunci cand o vom revedea pe Milla Jovovich in Resident Evil: The Final Chapter. Luna urmatoate universul X-Man va reveni cu filmul Logan, ce va avea premiera in prima jumatate a anului.

Probabil cel mai asteptat muzical al anului este ecranizarea Beauty and the Beast, in care vor juca Emma Watson si Emma Thompson. Premiera va avea loc la mijlocul lunii martie. Din aprilie vor reveni in forta mai multe francize care vor avea premierele treptat, pana la sfarsitul anului.
Furios si Iute 8 va aparea pe 21 aprilie, deci mai e putin. Titlul original este The Fate of the Furious si va fi legat foarte strans de filmul precedent, cel care a inregistrat cel mai mare succes din intreaga serie. Aproape toti actorii consacrati vor reveni, inclusiv Jason Statham.

In luna mai, la interval de trei saptamani vom avea premierele filmelor Guradians of the Galaxy: vol. 2 si Piratii din Caraibe 5. Intre ele se va strecura horror-ul Alien: Covenant, regizat de Ridley Scott. In partea a doua a anului vom mai vedea The Mummy, Cars 3, Transformers: The Last Knight, Spider-Man: Homecoming, War for the Planet of the Apes, Kingsman: The Golden Circle, Thor: Ragnarock si Star Wars: Episode VIII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *