Cand vine vorba de carti de dragoste, autoarea care se detaseaza de restul competitorilor este fara doar si poate Sandra Brown. Nascuta in 1948 in Texas, Sandra Brown a publicat de-a lungul timpului un numar impresionant de bestseller-uri, ajungand sa aiba peste 70 de milioane de carti tiparite in toata lumea, traduse in 33 de limbi.

 

sandra-brown

Daca cifrele sunt de partea ei, iata si cateva titluri scrise de autoare pe care merita sa le citesti:

Complotul Voluptatii .  O carte extraordinara cu o intriga si un scenariu foarte bine realizate. Complotul Voluptatii prezinta modul in care o femeie isi poate folosi feminitatea pentru a obtine ceea ce doreste. Cartea a fost un bestseller care a spulberat piata europeana si a ajuns sa fie pusa in scena pe platourile de la Hollywood. Valoarea cartii este data si de faptul ca tirajul in care a fost tiparita este unul foarte mic, nefiind reeditata dupa prima publicare.

Descoperirea. O alta carte cu o intriga puternica si rasturnari de situatie. Personajul principal, o femeie curioasa sa isi cunoasca fratele, ajunge in San Francisco pentru a da de el. Aici afla ca fratele ei este cautat pentru furt si reuseste sa il cunoasca pe cel care se ocupa de cazul lui, pornind o adevarata poveste e succes.

Focul mocnit din paradis. Un alt mare succes al Sandrei Brown, Focul mocnit din Paradis prezinta dragostea in forma bruta. Actiunea se petrece in sudul Americii, unde fiecare familie are un secret amoros, iar fiecare secret se bazeaza pe dragoste si ura prezentate in cel mai pur mod posibil.

Fiecare carte din colectia Sandrei Brown este o carte de devorat in orice locatie te-ai afla. Fie ca esti la plaja, in pat sau in tren, cartile scrise de ea te vor duce intr-o lume in care sentimentele si intamplarile sunt mult mai bine conturate, chiar decat cele din viata reala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *