Rapiditatea este o caracteristica a vietii de astazi, mai ales in mediul de afaceri. Oportunitatile nu asteapta, iar lipsa de lichiditati poate duce la ratarea lor, ceea ce este cel putin neplacut in majoritatea cazurilor.

Ce putem face in cazul in care ne intalnim cu o oportunitate si nu avem disponibil financiar?

Una dintre optiuni este reprezentata de apelarea la un credit nebancar rapid, in urma caruia sa primim suma de care avem nevoie, urmand o o rambursa in timp.

Creditele sunt in general conditionate de prezentarea unor garantii materiale, in general ipoteci pe imobile, masini sau alte bunuri cu valoare apropiata de cea a creditului contractat. Daca dorim un credit pe persoana fizica, actele necesare sunt minime, mai ales daca avem un istoric bun in colaborarea cu IFN-ul respectiv. In principiu un act de identitate si adeverinta de salariu sunt suficiente pentru aprobarea unui credit in cateva ore. Suma creditata va va fi transferata intr-un cont bancar imediat ce creditul va va fi aprobat de catre un consultant al institutiei creditoare.

Pentru un credit IMM, variantele la creditul cu garantii materiale sunt cele reprezentate de factoring si de scontare cecuri sau bilete la ordin. Prin aceste optiuni de creditare, puteti obtine, pe loc, in avans, 80% din valoarea respectivelor creante, doar cesionandu-le spre Institutia Financiara Nebancara cu care semnati contractul. Fara indatorari, fara grija ratelor viitoare, doar platind un comision de recuperare rezonabil. Factoringul inseamna ca veti primi 80% din contravaloarea facturilor emise si neincasate de la clienti, iar prin scontare veti primi 80% din valoarea BO si cec neincasate inca. Astfel veti putea evita, cu minim de pierderi si stress, eventuale blocaje financiare total nedorite.

Prin intermediul acestor IFN-uri, daca esti o persoana care doreste sa achizitioneze un bun al carui pret iti depaseste, momentan, bugetul, spre exemplu o tableta mai performanta, un smartphone aparut de curand, un televizor de ultima generatie sau un sistem audio de inalta fidelitate, poti rezolva problema in timp foarte scurt. La fel si daca vrei sa pleci intr-o vacanta mai exotica, care te costa cateva mii bune de lei, poti apela linistit la varianta acestor credite rapide si fara batai de cap.

Firmele cu probleme de lichiditati au si ele la indemana diverse metode prin care se pot imprumuta de la aceste entitati financiare, de la vanzarea creantelor pe care le detin, pana la contractarea unor credite normale, cu garantii materiale.

Indiferent de situatia financiara si de forma juridica, creditele oferite de Institutiile Financiare Nebancare va pot ajuta sa treceti cu bine peste perioade mai putin faste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *