Obezitatea este o problema serioasa de cateva zeci de ani insa recent a luat amploare si campania luata impotriva ei. Chiar si pe micul ecran au aparut spoturi care sa educe populatia in acest sens.

Din cauza joburilor lungi si a lipsei oamenilor de timp liber pentru a-si prepara mancarea au aparut pe piata din ce in ce mai multe produse semi sau gata preparate. Aceste produse sunt cauza principala a obezitatii dar si a altor boli grave.

Cele mai nocive preparate alimentare

Produsele de la fast-food sunt foarte periculoase pentru ca au in componenta lor multi nitriti, nitrati si aditivi. De asemenea au prea multe calorii fara a avea valoare nutritiva.
La aceste substante nocive se mai adauga si continutul mare de grasimi, cu mult prea mare pentru o alimentatie corecta.

 

alimente-nesanatoase

Floricelele de porumb pentru cuptorul cu microunde sunt iarasi nocive, afectand ADN-ul si fiind responsabile de aparitia cancerului si a infertilitatii. Acest semipreparat contine acid perfluorooctanic.

Un alt produs nociv sunt cartofii prajiti cu branza rasa. Acest produs contine foarte multe grasimi prajite care sunt foarte toxice iar in prezenta branzeturilor devin si mai toxice.

Asadar aveti un top 3 preparate de care sa va feriti a le manca si sa cautati altele de la care chiar aveti ce nutrienti sa extrageti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *