Excursiile in strainatate te pun putin pe ganduri inainte de plecare si trebuie sa recunosti asta. De pilda, eu am parinti batrani si stau cu sufletul la gura unde as merge, de teama sa nu li se intample ceva. Dupa 85 de ani au inceput complicatiile in cazul tatalui: ba un atac cerebral din care si-a revenit rapid, ba zona zoster in regiunea capului, cu toate ca acesta regiune este mai putin afectata de virusul care produce boala, dar da cele mai mari complicatii.

Ei, dar ma gandesc si la mine, cea care zboara cu avionul si se afla la mii de kilometri deasupra pamantului. E ciudat ca trebuie sa plec in excursii tocmai dupa ce la stiri se prezinta o catastrofa aviatica in urma careia nu sunt supravietuitori.

Da, pot, poti, poate, putem muri departe de tara, de pilda la Londra, dar stiu o firma care ofera servicii grozave de repatriere decedati Anglia.

Datorita lor, apartinatorii nu trebuie sa se deplaseze de-acasa sa isi caute, recunoasca si recupereze mortii, ci tot ce au de facut este sa astepte acasa, pregatiti sufleteste si material.

In aceasta situatie dramatica, prima actiune logica pe care o intreprind supravietuitorii hotarati sa isi aduca mortii in tara este sa intre pe site-ul firmei ce ofera servicii premium de repatriere de la Londra si sa citeasca singuri explicatiile, apoi sa solicite pretul. Iti vine greu sa stii ca omul drag tie sta intins pe niste rafturi ale unui frigider imens si asteapta, dar ti-ar veni si mai greu sa il abandonezi acolo si sa rupi complet legatura cu el.

In fata unui mormant poti sa iti versi dorul si lacrimile, poti sa stai de vorba cu cel care doarme sub el, dar constiinta nu se va linisti toata viata, stiind ca l-ai abandonat printre straini.

La noi e soare si frumos, la noi este caldura sufleteasca din belsug, la Londra ploua aproape in fiecare zi, iar oamenii sunt infirorator de reci.

Cum sa aiba ei grija de un mormant strain, cand trateaza distant si un strain viu?

Ce poate face firma pentru tine in cazul in care perzi pe cineva drag in Anglia?

Mai intai te consilieaza gratuit si ai nevoie de cineva serios, care sa iti repete mereu ca totul va fi bine. Mai mult decat aceste cuvinte linistitoare trebuie sa ai garantia ca ei te vor ajuta ca inmormantarea sa aiba loc in conditii de maxima decenta.

Pot fi si inmormantari ratate, cand:

-imbalsamarea a fost facuta defectuos de catre persoane care vor sa ajute, dar nu au pregatire de specialitate sau substante de calitate.

-masina funerara se poticneste la fiecare metru, scartaie din toate tablele si piesele si scoate fum

-se intarzie mult, incat lumea adunata din respect isi pierde rabdarea si pleaca.

Cu toate ca masinile funerare ale firmei vin catre Romania de la Londra, Chisinau, Paris sau Roma ele vor fi punctuale fiindca sunt conduse de soferi cu experienta care sunt empatici cu membrii familiilor indurerate.

Acum, nu trebuie sa te simti deznadajduit, in cazul in care cineva apropiat moare la mii de kilometri de casa si de Romania!

Firmele specializate in repatrieri fac asta de peste 20 de ani si se achita de sarcina impecabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *