Vineri, 5 octombrie, de Noaptea Alba a Galeriilor, intre19:00-01:00**, Imbold, Galeria prezinta o Retrospectiva a lucrarilor din 2018 cu noua artiști.

Retrospectiva cuprinde lucrari din 2018 ale artiștilor: Alina Marinescu, Andrei Argaetic, Alexandru Dumitru, Misha Diaconu, Pisica Patrata, Raluca Bararu, Raluca Preda, Victor Fota, Vlad Baciu. Imbold va pune la dispoziție o broșura cu detalii despre parcursul artistic al fiecarui artist in 2018.

Știm cu toții ca sunetul completeaza foarte bine vizualul. Pentru asta, ii avem invitați pe Vinyl, Rum, Tapas & Wine. Podcast pentru expoziție și Alexincase incalzește atmosfera din foișoare.

 

Alina Marinescu ne va dezvalui „5 things about me” – o serie de autoportrete, reprezentata prin ilustrarea unor situații din propria realitate.

Andrei Argaetic va expune lucrarea „Inside the Nest” creata in Portugalia, in cadrul rezidenței artistice „Other Lands, other Sounds”, avand ca tema „Landscape”. „Inside the Nest” este o instalatie pe o scoarța de copac ilustrata, cu sunet de Josh Geffin & Jorge Salgado, ce are la baza cercul vieții și anume renașterea din cenușa și faptul ca natura iși știe condiția, aceea de a relua viața din nou dupa distrugere.

Alexandru Dumitru spune despre „Relicva” ca „a fost candva magica, cu puteri supranaturale, de unii venerata, de alții uitata, un fragment dintr-o istorie veche… Un obiect pe cat de bizar, acum pe atat de banal… Civilizațiile vin și pleaca, se mișca și se transforma… Suntem doar un fir minuscul de nisip.”.

MishaDiaconu-metal sculptor prezinta cea mai recenta lucrare din seria buzelor, o lucrare pe care a inceput-o in prima luna a anului și a finalizat-o de curand: „Te simt in podul palmei”.

Deși in 2018, Pisica Patrata a fost foarte activ in arta murala, la Retrospectiva 2018 ne va dezvalui o lucrare recenta din seria de portrete PisicaPatrata.

2018 a fost pentru Nicaieri von Bararu un an plin, astfel ca o punem in dificultatea de a selecta din universul ei artistic suprarealist o lucrare pentru Retrospectiva 2018.

Raluca Preda prezinta lucrarea din ceramica „Totem” sau mai degraba un pretext de a se juca cu forme abstracte și semi-abstracte, care incarneaza in ele figuri, semne; in ansamblu, este o lucrare care te duce cu gandul la forme arhaice din civilizații stravechi.

Dupa prima lui expoziție personala la Imbold, Galeria, Victor Fota revine la Imbold cu cea mai recenta serie de lucrari numita „Entropy”.

Vlad Baciu, pictor pasionat de portrete, va expune la Imbold, Galeria, cea mai recenta lucrare realizata in atelierul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *