Atunci când vine vorba despre rochiile de seara, sunt cam două tabere principale. Cea a urmașelor Evei care sunt de părere că nimic nu se compară cu o rochie lungă, și cealaltă, a reprezentantelor sexului frumos care consideră că rochia scurtă este cea mai potrivită pentru ocaziile deosebite. Și totuși, care este răspunsul corect, din moment ce amândouă părțile au destul de multe argumente în favoarea lor?

Alegerea este doar a ta

Ei bine, specialiștii sunt de părere că aici nu există decât un singur răspuns corect, iar acesta este al fiecărei doamne sau domnișoare în parte. Cu alte cuvinte, decizia îți aparține și tu știi cel mai bine ce ți se potrivește în materie de rochii elegante pentru a alege ceva în care să arăți pur și simplu perfect.

Rochiile elegante pentru nuntă

De regulă, reprezentantele sexului frumos aleg să poarte o rochie elegantă și plină de stil atunci când participă la o nuntă. În același timp, vor și ceva comod, pentru că, până la urmă, este vorba despre o petrecere la care vor dansa destul de mult. Prin urmare, care să fie în acest caz ținuta potrivită? Ei bine, dacă nu optezi pentru eleganța unei salopete deosebite, nu ai niciun fel de restricții. Lungi, scurte sau midi, rochiile de seară sunt o alegere potrivită pentru o nuntă, cu condiția să nu fie nici prea banale, dar nici prea încărcate. Să nu uităm că mai este nevoie și de accesorii pentru a le completa, nu-i așa? Metoda cea mai sigură de a nu greși este de a te conforma dresscode-ului – dacă acesta este impus, să te simți bine în ea și să îți pună în valoare punctele tari, fără însă a deveni vulgare.

Alege de la cei mai buni

Dacă tot ești destul de nehotărâtă, atunci poți apela cu încredere și la recomandările specialiștilor în acest sens. Prin urmare, indiferent dacă apelezi la rochiile dintr-un magazin specializat sau un site de pe internet, nu ezita să pui întrebările care nu îți dau liniște. Vei primi cele mai bune indicații, cu condiția să apelezi doar la ce-i mai buni în acest domeniu. Lasă-ți timpul necesar pentru a alege, așa că începe să cauți din vreme rochia pentru respectivul eveniment, și așa vei avea siguranța că ai reușit să o găsești pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Atenție la rochiile prea scurte

Dacă ai o siluetă care te avantajează, ești tânără și foarte volubilă, rochiile scurte sunt perfecte pentru tine. Ți se potrivesc cam toate, așa că poate fi destul de dificil să alegi un model sau un altul. Și nici măcar nu te poți plânge că ai avut parte de o ofertă modestă. Hmm, grea decizie! În acest caz, cel mai bine este să alegi acele modele care lasă suficientă piele la vedere pentru a incinta și atrage atenția, dar nici prea multă pentru a nu deranja privirile invitaților. Sigur vei găsi una care să fie pe placul tău!

Ce culoare să aleg?

În afară de lungime, mai ai și câteva nelămuriri legate de culoarea rochiei. Dacă vrei ceva plin de rafinament și eleganță, o rochie de seară în culori închise este alegerea perfectă. Știi și tu povestea cu micuța rochie neagră, nu? În schimb, dacă adori să fii provocatoare și ești și suficient de îndrăzneață pentru a arăta și celorlalți asta, un roșu sau un vișiniu sunt culorile pentru care ai putea opta. Senzualitate, feminitate și în același timp un aer inocent sunt însușirile care te caracterizează? Atunci rochiile în culori deschise, pastel, chiar și tonuri de nude ar trebuie să fie alegerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *