Vrei sa stii pe unde ti-a umblat spiritul in anterioarele-i reincarnari? In cazul acesta trebuie sa fii atent la cateva semne pe care personalitatea actuala ti le arata.

sistem-solar

Daca ai trait in sistemul stelei Vega, in viata actuala tinzi sa fii mandru si independent, cu o energie debordanta. Creativitatea este una dintre calitatile celui care a trait pe Vega. In acelasi timp te plictisesti usor si cauti in permanenta noi provocari si aventuri. Personalitatea ti se potriveste pentru o cariera in serviciile de sanatate si de lucru cu copiii, mai ales ca ai si capacitati naturale de vindecare.

Cei care au trait in constelatia Sirius, sunt foarte seriosi si determinati, incapatanati chiar. Odata luata o hotarare si ales un drum, cel care a trait pe Sirius nu se mai intoarce decat in cazuri cu adevarat exceptionale. Trecutul pare prea putin important pentru siriusieni, fiind in general reprimat, pentru ei viitorul insemnand totul. Se presupune ca siriusienii care s-au reincarnat pe Terra tocmai pentru a experimenta iertarea si impacarea cu trecutul.

Originarii din galaxia Andromeda sunt cei care tind spre libertate totala, ca atare nu sunt foarte inclinati spre relatii stabile sau locuri de munca de durata. daca ai trait in Andromeda, adori calatoriile, activitatea in aer liber si in general varietatea distractiilor.

In cazul in care viata trecuta ti-ai petrecut-o pe undeva prin constelatia Orion, afla ca esti tipul care analizeaza si incearca sa ordoneze logic tot ceea ce te inconjoara. Sentimentele sunt intotdeauna pe planul doi pentru un provenit din Orion, ei traind aproape suta la suta in plan mental. Spiritul orionilor este foarte critic, nu accepta teorii fara argumente solide si vor incerca intotdeauna sa-i convinga pe ceilalti (prin argumente logice) de validitatea teoriilor lor. Orionianul are nevoie de intimitate si poate deveni profesor bun, din dorinta de a-si raspandi cunostintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *