Ti-a trecut cel putin o data prin minte sa iti faci rezervare la un salon de masaj oriental? Daca ai renuntat la placerile tale pentru ca nu stiai exact la ce-ar trebui sa te astepti, daca inca eziti, este timpul sa ai o imagine clara despre ce se petrece in timpul unei sedinte de masaj oriental erotic.

Scopul si durata.

Locuitorii Extremului Orient foloseau masajul pentru rafinarea energiei sexuale si transformarea ei in relaxare si placere totala. Saloanele de masaj renumite se bazeaza pe aceeasi premisa. Sedintele de masaj oriental promit experiente care te elibereaza de stresul cotidian, de griji si te ajuta sa te exprimi liber in intimitate, traind stari de beatitudine. Toate acestea intr-o ora in care atingerile senzuale te elibereaza de inhibitii.

Cine merge la salonul de masaj?

Masajul oriental erotic este perfect atat pentru femei, cat si pentru barbati. Practicat in cuplu, el ajuta la stabilirea unui limbaj special de comunicare intre parteneri prin atingeri si impartasirea starilor de placere, la transformarea relatiei sexuale intr-o legatura profunda, la cunoastere intima.

Cum arata, pas cu pas, o sedinta de masaj oriental erotic?

Spre exemplu, sedintele  incep cu masajul de relaxare. Maseurul sau maseuza foloseste tehnici de relaxare pentru intreg corpul, astfel incat fiecare zona sa fie detensionata. Pe masura ce fizicul se relaxeaza, atitudinea celui care este masat se schimba, prejudecatile sunt lasate de-o parte si mintea devine libera pentru a incerca experiente noi.

_COS6372

Dupa relaxare, urmeaza atingerile fine, delicate, senzuale. Acestea au ca rol introducerea intr-o atmosfera intima, invaluirea corpului cu miscari lascive. Este momentul in care relaxarea incepe sa fie inlocuita de placere si care pregateste corpul pentru masajul zonelor intime. Fiecare parte a corpului, din crestetul capului si pana in varful degetelor de la picioare este rasfatata, iar zonele puternic erogene – urechile, gatul, coapsele sunt atinse cu cea mai mare atentie, prin miscari alternative.

In acest punct, legatura cu partenerul sau cu maseurul devine destul de puternica, astfel incat sa se poata trece la nivelul urmator. Masajul zonelor intime se realizeaza prin atingeri delicate, urmarindu-se stimularea sexuala si obtinerea unei stari de placere prelungita. Maseuzele profesioniste nu urmaresc finalizarea masajului oriental erotic prin simularea unor acte sexuale, ci crearea acelor stari vibrante care te duc in al noualea cer fara finalizare. La finalul unei sedinte de masaj erotic, trebuie sa te bucuri de o relaxare totala, sa stimti ca timpul s-a oprit in loc, uitand de cotidian, de job, de responsabilitati.

Ce este important sa stii despre sedintele de masaj oriental?

Prejudecatile nu te ajuta sa te relaxezi, asa ca trebuie sa le lasi acasa. In timpul masajului oriental erotic, atat tu cat si partenera/partenerul sunteti goi, insa tocmai contactul permanent al trupurilor voastre este secretul unei comunicari intime totale.

Atingerile trebuie sa vina de la sine, sa fie continue si sa alterneze presiunea cu delicatetea pentru stimularea fiecarui centrimentru al corpului. Cu cat iti permiti sa te relaxezi si sa iti cunosti mai bine corpul in timpul unui astfel de masaj, cu atat mai mult va fi imbunatatita viata ta intima!

 

2 comentarii la „Din culisele unei sedinte de masaj oriental erotic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *