Tot mai multă lume apelează în zilele noastre la masajele tantrice și senzuale sau erotice. Și nu e vorba doar de bărbați, ci și femeile vor să aibă parte de oportunitatea unei asfel de experiențe. Beneficiile rezultate în urma masajelor senzuale și erotice sunt variate și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Dar încă totuși sunt mult mai mulți bărbați gata să încerce un astfel de masaj, față de numărul femeilor care aleg această metodă de relaxare. Există din vremuri străvechi această concepție a bărbaților bucurându-se de compania tinerelor femei frumoase iar interacțiunea cu ele este ceva foarte dezirabil indiferent de vârsta oaspetelui. În percepția oamenilor, femei tinere, frumoase și destoinice în a-i face pe bărbați să se simtă bine și să cunoască mai multe despre ei înșiși sunt destinate mai mult stării de bine a bărbaților și mai puțin celei a femeilor. O femeie frumoasă masând un bărbat este imaginea multor beneficii care există într-o lume preponderent a bărbaților.

Masajele senzuale se adresează în zilele noastre mai mult bărbaților

Pentru bărbați, beneficiile masajelor senzuale, tantrice sau erotice sunt indubitabile. De la o sesiune plăcută de relaxare, la o companie frumoasă plină de căldură, armonie și tandrețe, la energii armonioase și senzualitate controlată, totul este ca o chemare tăcută. Iar chemarea merge mai departe spre efecte terapeutice, pentru creșterea stării de sănătate și de bine. Chiar mai important, bărbații pot să înceapă să se cunoască mai bine prin cunoașterea oferită de masaj și de maseuză. Este o cunoaștere a propriilor sale energii, despre propriile capacități și potențialități. Masajul erotic și cel tantric sunt acte foarte creative, acte care combină cunoașterea profundă antică ale trupului și sufletului ființei umane. Această cunoaștere antică a energiilor este concretizată în atingeri specifice menite să aducă bucurie. Maseuza se folosește de atingere în cele mai creative moduri posibil, respectând în același timp principiul ridicării energiilor. Prin toată munca realizată asupra energiilor oaspetelui, ea are scopuri clare în minte. Ea dorește să aducă în ființa oaspetelui doar energii benefice și reînvigoritoare, urmărește să dea un curs ascendent energiilor și observă tot timpul impactul pe care acest masaj îl are asupra oaspetelui. Maseuzele de la Tao Erotic Massage Bucharest, afirma ca energiile trezite în timpul masajului îl vor face pe acesta să acorde mai multă atenție la anumite aspecte: starea sa de relaxare, unele blocaje pe care le poate avea în ființă, modul în care își simte energia erotică, senzualitatea sa sau masculinitatea sa, ne asigura reprezentantele sexului frumos.

Masajul senzual se adresează mult sferei sexuale și astfel, masculinității

Masajul tantric și cel senzual au mult de-a face cu armonizarea energiilor erotice în ființa celui care primește aceste tipuri de masaj. În același timp cu atenția acordată energiei erotice, apare și eliberarea de unele tensiunidin acest domeniu sau o creștere a senzualității și a masculinității. Armonizarea energiei erotice înseamnă armonie la toate aspectele de la acest nivel. Iar importanța fundamentală aici o are masculinitatea și ea poate fi crescută pe parcursul acestei experiențe extraordinare. Există anumite tehnici și manevre pentru aceasta. Există anumite puncte asupra cărora putem insista pentru a obține o îmbunătățire al cursului energiilor.

Oaspeții sunt învățați de asemenea să fie mai conștienți de propriile lor energii și în special de cele erotice. Nu a le nega, ci a le exprima pe deplin în maniere armonioase. Efectele masajelor vor dura mai mult decât durata strictă a masajului, un masaj bun având efecte mult timp după ce a fost finalizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *