In cazul masajelor erotice dominante, costumele si obiectele sunt obligatorii daca ne dorim sa creem efectul dorit. Bineinteles ca putem improviza in lipsa lor insa senzatiile nu au aceeasi intensitate. Cele mai folosite obiecte in cadrul masajelor erotice sunt catusele, de regula imblanite, si biciurile din latex. Se intampla asta pentru ca ne aflam sub influenta filmelor de la Hollywood. Nu trebuie sa ne limitam neaparat la acestea. Imaginatia si propriile hobby-uri sau fantezii trebuie sa isi spuna cuvantul. A imita nu e intodeauna cea mai fericita cale.

Daca vorbim de costume, cele mai folosite sunt de politista, doctorita sau stewardesa. Costumele sunt accesorizate de multe ori cu masti care pot acoperi intreaga fata sau doar ochii. Uneori se folosesc centurile de castitate pentru a ilustra faptul ca din punct de vedere sexual, cel dominat ii apartine in intregime dominatorului. Jocul dominant se concentreaza deseori in jurul cheii care ofera libertatea. Pentru a o obtine, cel dominat trebuie sa se umileasca sau sa suporte durerea provocata cu ajutorul altor obiecte, care pot fi cele amintite mai sus sau altele.

Ca sa nu ne rezumam doar la catuse sau bici, printre celelalte obiecte folosite des in cadrul masajelor erotice dominante se numara franghiile, cravasele, zgardele sau lesele. Nici costumele nu se rezuma la cele trei, amintite mai sus. La fel de folosite sunt si costumele de profesoara, secretara, antrenoare sau chiar scolarita. Fiecare dintre ocupatiile acestea au ceva care atrag barbatii. Profesoara e prima femeie cu care oamenii isi ocupa o mare parte din timp, inca din copilarie, atunci cand li se dezvolta simturile sexuale. Ea reprezinta „fructul interzis”. La polul opus este secretara despre care se spune ca se afla la dispozitia sefului tot timpul si e dispusa sa faca tot ce ii cere acesta. Scolarita intra cam in aceeasi categorie cu profesoara insa aceasta nu are experienta si e dornica sa invete pe cand cea din urma este matura si profund dominatoare. Acest sentiment e mult mai profund la persoanele care aveau o frica de profesori in timpul scolii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *