Bună, numele meu este Stella și scriu acum din dorința de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine ce sunt cu adevărat masajele erotice și tantrice. Prea mulți oameni cred despre ele că au de-a face cu cine știe ce servicii sexuale și, pentru ceea ce înseamnă cu adevărat un masaj real, acesta nu e nici pe departe adevărul. Oricine poate avea o experiență extraordinară într-un salon de masaje tantrice, de exemplu, fără a avea nimic de-a face cu sexul.

Am lucrat destul de mult timp într-un salon de masaj erotic din București, unde se ofereau masaje tantrice și aceasta era într-adevăr ce se făcea acolo și nu altceva. Erau si alte saloane de marcă unde maseuzele își cunoașteau foarte bine meseria și nu aveau nevoie să facă altceva pentru a mențină trează atenția și plăcerea oaspetelui, am avut si ocazia de a pleca in Occident, dar eu am ales sa raman in Bucuresti. Pur și simplu nu era stilul lor oferirea de alte servicii, de natură sexuală sub acoperirea masajelor erotice și am fost bucuroasă să descopăr aceasta. Deoarece eu masaje vroiam să fac acolo și nu altceva și acesta era motivul pentru care am dorit să mă alutur echipei de acolo.

În primul rând, cred că acest tip de masaje – tantrice și erotice, senzuale – este ceva foarte valoros și merită, fără îndoială, să beneficiezi de pe urma lor, fără a fi nevoie de vreun surogat. În căutarea noastră după plăceri putem foarte bine trece pe lângă lucruri valoroase și nici să nu ne dăm seama. Acesta este unul din motivele pentru care m-am decis să vin aici și să îmi împărtășesc experiențele ca maseuză în acest tip de masaj.

Acest tip de masaj poate fi o experiență foarte specială și complexă și nu există nicio nevoie de a-l transforma în ceva ce nu e, doar din dorința de a avea cât mai multă atenție și cât mai mulți oaspeți posibil. Oapeții vor veni, oricum. Acesta e unul din lucrurile pe care le-am învățat lucrând în acest domeniu, iar oamenii cu aceleași interese și dorințe ca ale tale vor veni în funcție de ceea ce oferi și de ceea ce te definește. Apoi, mai pot menționa acumularea de tot mai multe informații teoretice și practice asupra domeniului tantrei și a masajelor erotice, iar cei care doresc să afle despre aceasta, vor primi cu bucurie ajutor în acest sens.

Încă un lucru pe care l-am învățat acolo este că poți să înveți pe altul în timp ce chiar tu îți aprofundezi cunoașterea. Învățându-i pe alții misterele tantrei în aplicarea lor directă și concretă într-un masaj erotic și tantric te face și pe tine ca maseuză să îți aprofundezi înțelegerea exact în acest sens. Pătrunzi mai profund în aceste aspecte chiar în momentele în care le aplici cu o inimă și minte deschise. Înveți mai multe despre masaje, despre oameni și despre energiile lor, despre răspunsurile lor și reacțiile lor la mișcările și atingerile tale chiar în momentul în care aplici aceasta în cea mai concretă manieră posibilă.

Aici am descoperit că plăcerea și incitarea, desfătarea și încântarea pe care le oferi au un efect imediat în propria ta ființă, exact la fel cum oferi. Printr-un masaj erotic sau tantric oferi multă plăcere și ai și tu, la rândul tău, parte de ea. Oferind, primești și tu, indirect, iar fericirea, bucuria și pacea interioară care ajunge la oaspete prin tine te îmbogățesc, de asemenea, și pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *