Daca v-ati gandit sa ii faceti persoanei iubite un masaj erotic sau chiar senzual, dincolo de atmosfera si ceilalti pasi e bine sa stiti care sunt zonele erogene ale acesteia, pentru ca ele tin oarecum de esenta masajului, trezindu-ne apetitul sexual. Nu toate femeile au aceleasi zone erogene si din acest motiv e bine sa comunicati in prealabil. Cu toate acestea, e indicat sa stiti care sunt cele mai frecvente astfel de zone, pentru ca nu e tocmai placut sa cereti un feed-back dupa fiecare miscare facuta.

Zona deasupra arcului feselor raspunde deseori la stimuli de natura erotica atat prin mangaiere cat si prin masare. Nu se intampla asta la toate persoanele insa merita incercat. Pana la urma masajul erotic nu consta doar in masarea zonelor erogene. Daca incercati aceasta parte a corpului, va puteti muta atentia pe fese. Pentru inceput le puteti masa cu degetul mare apoi aplicati procedeul de framantare iar la final le puteti masa cu pieptul vostru.

Atingerea membrelor poate starni de asemenea simturile. Acestea au insa anumite zone cum ar fi in spatele genunchiului in care ar trebui sa insistati mai mult cu mangaieri fine, un fel de gadilat lent. La fel puteti face si in jurul gleznelor. Pe talpi puteti intensifica oarecum presiunea masajului insa nu trebuie insistat intr-un singur loc.

Alte zone erogene pe care sunt convins ca le stiati sunt buricul, sanii, gatul si lobul urechii. Exista insa niste diferente privind tehnica. Masajul sanilor se face sub acestia si apoi se continua pana la sfarcuri cu mangaieri usoare. Se folosesc, eventual si buzele sau dintii. Nu ar trebui sa va folositi mainile nici pentru urechi sau gat. Cea ma sensibila zona a gatului este cea de sub barbie insa nu trebuie uitati nici muschii aflati in partea din spate, care coboara pana la umeri. Acestia trebui masati cu ajutorul mainilor. Va puteti juca apoi la radacina firelor de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *